2777
2789
عنوان

حس ششم از آب در اومدم🤣🤣🤣🤣😎

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 99 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم، مهاجرتم جور میشه؟

الان تاپیکاتو نگاه کردم دیدم راجب مهاجرت تحصیلی بوده

تو یه جا گفتی برای ایتالیا هم مثله اینکه اقدام کردی ولی ویزا نتوسنتی بگیری 

من یه سوال داشتم میتونی راهنماییم کنی

جآنم عزیزم؟

من کارشناسیم بهمن امسال تموم میشه و طبیعتا مدرک موقتمو اونموقع میگیرم

ولی از اونجایی که کال اول خیلیی از دانشگاه ها قبل از بهمن باز میشه نمیخوام هیچ فرصتی از دست بدم 

میخوام با گواهی اشتعال به تحصیل اقدام کنم 

شما اطلاع داری موقع آپلود مدارک ، گواهی اشتعال به تحصیلمو کدوم قسمت باید بارگذاری کنم ؟؟؟ 

و اینکه بنطرت شانس گرفتن پدیرشم پایین نمیاد ایتطوری ؟؟؟

من کارشناسیم بهمن امسال تموم میشه و طبیعتا مدرک موقتمو اونموقع میگیرمولی از اونجایی که کال اول خیلیی ...

ببین چون فرق میکنه من برات از هوش مصنوعی پرسیدم تا دقیقتر باشه! من خودم خیلی ساله فارغ‌التحصیل شدم.

اگر قصد داری قبل از دریافت مدرک موقت با گواهی اشتغال به تحصیل اقدام کنی (که کاملاً رایج و پذیرفته‌شده است)، معمولاً باید این مدرک را در همان بخشی بارگذاری کنی که مربوط به مدرک تحصیلی (Degree Certificate / Diploma) یا در حال تحصیل بودن (Proof of Enrollment) است. نام دقیق این بخش بسته به دانشگاه یا سیستم اپلای ممکن است متفاوت باشد:

➝ همان‌جا گواهی اشتغال به تحصیل را آپلود می‌کنی
(به‌جای مدرک نهایی، توضیح کوتاهی هم بنویس که )

➝ دقیقاً همان بخش مخصوص توست.

ببین چون فرق میکنه من برات از هوش مصنوعی پرسیدم تا دقیقتر باشه! من خودم خیلی ساله فارغ‌التحصیل شدم.ا ...

وای ممنون گلم 

خیلیی ذهنم درگیر شده یود .البته فعلا اقدامی نکردم 

در حال حاصر دارم بیشتر روی دانشگاه ها و شهر ها تحقیق میکنم