2777
2789
عنوان

حس ششم از آب در اومدم🤣🤣🤣🤣😎

305 بازدید | 99 پست

نمره های امتحان های دختر خاله ام دقیقا همونی شده که گفته بودم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

احساس جذابیت و غرور کردم😐😐🤣🤣🤣

حس ششمی ها حالا فهمیدم چه حس خوب و جذابی دارین🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکی از تاپیکا دو روز پیش ۹۰درصد چیزایی که گفتم درست یود

حس خوبی داره واقعا🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

میگن درصد خیلی کمی از مردم جهان حس ششمی ان بعد هرکیو تو نی نی سایت میبینیم حس ششمه 😂🤦🏻‍♀️ قضیه چی ...

یه تایمی تاپیک های پربازدیدسایت حس۶بودن

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

میگن درصد خیلی کمی از مردم جهان حس ششمی ان بعد هرکیو تو نی نی سایت میبینیم حس ششمه 😂🤦🏻‍♀️ قضیه چی ...

من به دختر خاله ام می گفتم نمیده هات اینا میشن بالاتر نمی شی اونوقت دقیقا همون ها شده حس خوبیه🤣🤣🤣

حس خوبی داره واقعا🤣🤣🤣

میشه محبت کنی جواب منو بدی 

کنکور فرهنگیان قبول میشم ؟؟ 

حست راجبم میشه بگی ؟ 

منو علیرضا قسمت هم هستیم بهم میرسیم ؟

🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست 

منم یکی از تاپیکا دو روز پیش ۹۰درصد چیزایی که گفتم درست یود

میشه محبت کنی جواب منو بدی 

کنکور فرهنگیان قبول میشم ؟؟ 

حست راجبم میشه بگی ؟ 

منو علیرضا قسمت هم هستیم بهم میرسیم ؟

🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست