2777
2789

فکم خیلی درد میکنه صدای سیلیش خیلی بلند بود

ازش متنفرم

درسته میره سرکار برام جهاز بخره

ولی از اینکه اینهمه مثل حیوون با من برخورد میکنه ازش متنفرم متنفر. قرار شد تا اخر شب اتاقمو مرتب کنم منم با خودم گفتم یکم برم گوشی ببینم بعد مرتب کنم. یهو اومد تو اتاق دید هیچ کاری نکردم سیلی محکمی تو فکم و صورتم زد

نشونه ی اینکه حق با منه: دوبار بابام منو کتک زده بود چند هفته پیش، هردوبار هم نزدیک بود بلا بیاد سر دستش یه بار دستشو برید دستگاه یه بار هم دستش سوخت

ازشون متنفرم. باعث اینکه با کوچیکترین محبتی از جانب دیگران خر میشم باعثشون اینا هستن. اینکه به حداقل ها تو رابطم(عقدم) قانع هستم هم تقصیر ایناست. ازشون متنفرم و حلالشون نمیکنم

هر وقت اتاقت نامرتب بود ی اهنگ بزار شروع کن تمیزکاری

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد

کارشون که اشتباه بود 

ولی شماهم یکم مرتب باش مثلا قراره خانوم یه خونه بشی از پس اتاقت بر نمیای 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرت دوست دارم اما بلد نیست چطور محبتش رو ابراز کنه با خودش فکر میکنه من دارم با بدبختی روزی چند ساعت کار میکنم اما اون  از پس اتاق خودشم بر نمیاد الان بیشتر طرز فکر مادرهای ایرانی همینه زیادزیاد هم تقصیری نداره مگه کسی بوده چیزی بهتر از این بهشون بگه ،کار خودتم اشتباه بوده اگه میدونستی مادرت رو این قضیه حساسه نباید کوتاهی میکردی

کار مادرت که درست نبوده اما شمام  مادرتو درک کن خسته و کوفته از سرکار میاد شاید حوصله نداشته باشه یه چیزیو ده بار تکرار کنه تا بالاخره انجامش بدی ،.وقتم برای گوشی دست گرفتن زیاده اول کاراتو بکن همیشه

امام خمینی(ره): «ما از شر رضا خان و محمد رضا خلاص شدیم لکن از شر تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودی ها نجات نخواهیم یافت. اینان برپا دارندگان سلطه ابرقدرت ها هستند و سر سپردگانی میباشند که با هیچ منطقی خلع سلاح نمی‌شوند». #تله_مذاکرات..#عبرت_تاریخ   .. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

کارشون که اشتباه بود ولی شماهم یکم مرتب باش مثلا قراره خانوم یه خونه بشی از پس اتاقت بر نمیای

چجوری تو خونه ای که روح و روان و جسمم سالم نیست مرتب باشم؟ چطور تو خونه ای که ازار روحی میبینم حوصله ی تمیز بودن داشته باشم؟

تو که داری کم کم ازشون جدا میشی و آن شاالله عروسی میکنیسعی کن باهاشون خوب باشی اونا دوستت دارن

اوه چه رمانتیک احساساتی شدم🤣🤣🤣

کجا دوستم دارن برو تاپیکامو بخون

مادرت دوست دارم اما بلد نیست چطور محبتش رو ابراز کنه با خودش فکر میکنه من دارم با بدبختی روزی چند سا ...

مادر من رو همه چی حساسه

خونه رو روزی باید دوبار جارو بکشم

صبحا صبحونه ی ابجیمو بدم لباساشو بپوشونم و راهیش کنم به مدرسه

گرم کردن غذا ها و بعضا پختن غذارم من انجام میدم

دانشگاه هم میرم کلا دو روز تو هفته تعطیلم که اونم از شدت خستگی دیگه نمیرسم کارای اتاقمو انجام بدم

چجوری تو خونه ای که روح و روان و جسمم سالم نیست مرتب باشم؟ چطور تو خونه ای که ازار روحی میبینم حوصله ...

مادرت سر کار میره خب باید کمکش کنی 

حتی اگه اذیتی تو اون خونه 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.