2777
2789
عزیزم یکم برام بیشتر میگی من ۲۵ سالمه نمیدونم شما ارم بزرگتری یا نه ، بعد برام میگی اونجا رسیدم تاکس ...

من ۲۳ سالمه عزیزم البته تازه ۲۳ شدم😅 همین ۱۷ فروردین همین امسال رفتم 

من چون با اتوبوس رفتم جلوی ترمینال که رسیدم کلی تاکسی بود به حرم اونجا سوار تاکسی شدم رفتم ولی موقع برگشت از حرم به ترمینال اسنپ 

بعد اقامت رواق حضرت زهراست عزیزم از اونجا بپرسین میگن کجا ژتون تهیه کنین برای خواب کارت ملی حتما همراهتون باشه

عزیزم یکم برام بیشتر میگی من ۲۵ سالمه نمیدونم شما ارم بزرگتری یا نه ، بعد برام میگی اونجا رسیدم تاکس ...

عزیزم حتما بعد از ساک یا چمدونت یه کیف سایز معمولی سبک همراهت باشه که وسیله هایی که زیاد لازمت میشن و ضروری بزاری داخلش و بقیه وسایلاتو میتونی تحویل امانتداری بدی 

دم همه ی ورودی ها امانتداری هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهااان گوشی 

من گوشیمو تو همون کیفم میذاشتم که همراهم بود 

یه کیف دوشی سایز معمولی که راحت قابل حمل باشه و هر لحظه کنارم بود 

بعد اینکه موقه خواب یا گوشیمو میذاشتم تو کیفم میذاشتم کنارم زیر پتو یا زیر سرم یا اینکه میزدم به شارژ تو بعضی رواق ها باکس هایی هست مخصوص زدن گوشی به شارژ و درش هم بسته میشه اصلا نگرانی نداره بابت امنیتش 

جایی که میخوابی هم یه جاب بزرگه که همه ی زائرانی که اونجا اسکان دارن میخوابن ساعت ۹ شب تا ۷ صبح میتونی بخوابی اونجا 

امن بودنش که کاملا امنه چون داخل حرم فقط مراقب اون کیفت باش که همراهته چون بلاخره نمیشناسی که همه مدل آدم هستن 

همینکه کیفت زیر سرت باشه مشکلی پیش نمیاد نگران نباش اصلا

خادما بهت میگن اگه بپرسی کدوم رواقا جا برا شارژ داره 

رواق پیامبر اعظم هم باکی نداره ولی یه جا داره میدی خادمان گوشیتو میزنن شارژ بهت شماره میدن بعد از شارژ بری تحویل بگیری 

اصلا نگران نباش دورت بگردم هر سوال ریز و درشتی داشتی بپرس 

دورت بگردممم چشم حتماااا😍 انشاالله منتظر خبرتم اگه خواستی درخواست میدم خصوصی پیام بده تلگراممو بهت ...

فدات بشم عزیزممم

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
من ۲۳ سالمه عزیزم البته تازه ۲۳ شدم😅 همین ۱۷ فروردین همین امسال رفتم من چون با اتوبوس رفتم جلوی ترم ...

ای جان منم فروردینم خوشبختم عزیزم 

گلم ممنونم ازت

عزیزم حتما بعد از ساک یا چمدونت یه کیف سایز معمولی سبک همراهت باشه که وسیله هایی که زیاد لازمت میشن ...

عزیزم لباس راحتی هم میشه عوض کرد موقع خواب؟

آهااان گوشی من گوشیمو تو همون کیفم میذاشتم که همراهم بود یه کیف دوشی سایز معمولی که راحت قابل حمل با ...

اخی عزیزم مرسی که دقیق بهم گفتی همه رو واقعا ممنونم ازت

خادما بهت میگن اگه بپرسی کدوم رواقا جا برا شارژ داره رواق پیامبر اعظم هم باکی نداره ولی یه جا داره م ...

خدانکنه عزیزدلمم اینجوری که بهم گفتی خیالم راحت شد ترسم ریخت اگه خواستم برم حتما بهت میگم عزیزم