2777
2789
عنوان

پلی کیست یا تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش کردن برای این هست که اضافه وزن داریمخصوصا پیاده روی روزانهو برای شروع درمان کاملا تجویزش درسته

پیاده روی تو لاغری شکم تاثیر داره؟ چه باشگاهی هم خوبه و میتونم زودتر تاثیرشو ببینم؟

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

برای شکم و پهلو، شام : برنج و سیب زمینی و ماکارونی نخوراینارو نهار بخورویک روز درمیان برنج بخور

ما هروز ناهار برنج میخوریم. ماکارونی هم اصلا نمیتونم ناهار بخورم همیشه شام میخوریم. کلا رژیم سخته باید یه مدت رعایت کنم برنج رو همون وعده ناهار کمتر از قبل بخورم

بیماری نیست که درمان داشته باشه. سندرمه. احتمالا ژنتیکیه. میشه کنترلش کرد‌. با ورزش و تغذیه خوب و رع ...

شنیدم همه کسایی که تنبلی تخمدان دارن راحت باردار شدن. فقط درسته باید با ورزش و تغذیه کنترلش کن

آمپول تحریک تخمک میزنن بخاطرش فکر کنم. چون خیلی گذشته درست یادم نیست. ولی منم زدم. و خیلی زود باردار ...

زود باردار شدی یا یه مدت طول کشید؟

شنیدم همه کسایی که تنبلی تخمدان دارن راحت باردار شدن. فقط درسته باید با ورزش و تغذیه کنترلش کن

راحته راحت که نه. سه سال خودم اقدام کردم نشد. من هر ۶ ماه یکبار پریود میشدم و احتمالا تخمکای ضعیف داشتم و اصلا نمیشد فهمید کی آزاد میشن. ولی سالی که رفتم دکتر و مو به مو کارایی که گفت و انجام دادم زود باردار شدم. 

راحته راحت که نه. سه سال خودم اقدام کردم نشد. من هر ۶ ماه یکبار پریود میشدم و احتمالا تخمکای ضعیف دا ...

من هر ماه پریود میشدم منتهی تایمش دقیق نیست

خداروشکر که بچه سالم دارید الان

خیلی زود. دکتر دقیقا میگه تخمک قراره کی آزاد بشه و تو اقدام میکنی و اگه خدا بخواد باردار میشی

قبل از اقدام اصلا دکتر نرفته بودی؟ تنبلی رو نمیدونستی؟

قبل از اقدام اصلا دکتر نرفته بودی؟ تنبلی رو نمیدونستی؟

میدونستم تنبلی و. ولی اکثر فامیل هیچکدوم دکتر نرفته باردار میشدن. ژنتیکی مثل همیم. اونموقع نمیدونستم برای سلامتی بچه مهمه که حتما دکتر بری و سونو انجام بدی

میدونستم تنبلی و. ولی اکثر فامیل هیچکدوم دکتر نرفته باردار میشدن. ژنتیکی مثل همیم. اونموقع نمیدونستم ...

من که رفتمم هیچی نگفت فقط گفت ورزش کن