الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم سرگرمی چیه اتفاقا کاملا جدیه یه کاروانسرا اجاره میکنه، با همهی اون دخترا ازدواج میکنه میرن اونجا زندگی میکنن،
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
اره دیگه قصدشون خوش گذرونی و تفریحه بعد ازدواجم فرقی نمیکنه چون اونا همون ادمن عوض که نشدن فقط چون شاید یکم محدودتر بشن مخفیانه تر و کمتر به کارهاشون ادامه بدن
مورد بوده الان زندگی خوبی دارن و خانمش آدم حسابیه و مورد دیگه داریم خانومش نفسشو بریده...
درکل آدم نمیشن، مدلشونه، آب ببینن شنا دوباره یادشون میوفته...
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.