2777
2789
عنوان

پسر دختر باز

49 بازدید | 5 پست

پسرایی ک دختر زیاد فالو دارن یا کلا با دختر زیادی همزمان تو رابطه ان همچین پسرایی قصدشون سرگرمی؟ 

و کلا موقع ازدواج چطورین؟ مخصوصا اگر کسی بگه ازدواجم وسواس دارم و برام مهمه

باهمه یه دوری زده ودنبال دخترآفتاب مهتاب ندیدست بعدازدواجم ادامه میده

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم سرگرمی چیه اتفاقا کاملا جدیه  یه کاروانسرا اجاره میکنه، با همه‌ی اون دخترا ازدواج میکنه میرن اونجا زندگی میکنن،

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

اره دیگه قصدشون خوش گذرونی و تفریحه بعد ازدواجم فرقی نمیکنه چون اونا همون ادمن عوض که نشدن فقط چون شاید یکم محدودتر بشن مخفیانه تر و کمتر به کارهاشون ادامه بدن

کاربر آقا

ثابت نیست!!

مورد بوده الان زندگی خوبی دارن و خانمش آدم حسابیه و مورد دیگه داریم خانومش نفسشو بریده...

درکل آدم نمیشن، مدلشونه، آب ببینن شنا دوباره یادشون میوفته...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.