2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید مرگ و زندگیه

170 بازدید | 12 پست

ببینید من امسال روزانه آوردم اما با سوابق انتخاب رشته کردم خانواده بزور میخواد بفرسته منم می‌خوام خودمو بکشم شما نمیدونین میتونم سال ۴۰۵کنکور شرکت کنم یا نه (انصراف ندم) (چون با سابقه انتخاب رشته کردم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاجاییکه میدونم باسوابق محروم نیست.

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

من با سوابق آوردم برا سال بعد محروم نمیشم اما سوالم این بود که (خب خانواده داره منو می‌فرسته دانشگاه و من اصلا راضی نیستم حتی تهدید به مرگ کردم میشه هم دانشجو باشم هم ۴۰۵کنکور شرکت کنم بدون انصراف دادن؟؟؟)

من با سوابق آوردم برا سال بعد محروم نمیشم اما سوالم این بود که (خب خانواده داره منو می‌فرسته دانشگاه ...

کنکور میتونی بدی، اگه قبول بشی بازم روزانه میتونی بدون هزینه انصراف بدی البته باید انصراف رو به موقعش بدی.

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

منظورم شرکت درکنکوره وقتی دانشجو هستی

بنظرم هم کنکور بخون همم اگه خونواده راضی نمیشن دانشگاه رو برو. واحد کمتر بگیر بتونی درکنارش کنکورو خوب بخونی

وای ممنون ازتتتتتتتتتت یه دنیا مدیون تم

خواهش موفق باشی🩷🌿

بنظرم هم کنکور بخون همم اگه خونواده راضی نمیشن دانشگاه رو برو. واحد کمتر بگیر بتونی درکنارش کنکورو خ ...

اره دقیقا همین کارو میکنم وای دیگه از گریه چشام داشت میترکید خداروشکر که میشه شرکت کرد