2777
2789
عنوان

شما هم نمیدونید دارین با زندگیتون چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 29 پست
تسلیم بشی دنیا قورتت میده.خستگی در کن بعد باز ادامه بده

میدونی من هیچ وقت دلم نخواست ضعفو قبول کنم.

حتی پیش نزدیکانم خواستم قوی و شاد ظاهر بشم. ولی دیگه خسته شدم.دلم میخاد بگم نتونستم 

بشم از اینا که لای پر قو بزرگ شدن 

دغدغشونم دکور خونه و رنگ لاکشونه 

دیگه نمیخام بجنگم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی من هیچ وقت دلم نخواست ضعفو قبول کنم.حتی پیش نزدیکانم خواستم قوی و شاد ظاهر بشم. ولی دیگه خسته ...

ببین باور کن اکثرا همین شدن.پر از رفتن و نرسیدن.هی تلاش کن تلاش کن آخرش هیچی به هیچی.ولی واقا اعتقاد دارم اگه وا بدی و تسلیم بشی دیگه تمومه.ببخره یه روز نتیجه تلاشات رو میبینی ایشالا.هر چیزی زمان داره تلاش بکن و بسپار بخدا

ببین باور کن اکثرا همین شدن.پر از رفتن و نرسیدن.هی تلاش کن تلاش کن آخرش هیچی به هیچی.ولی واقا اعتقاد ...

ممنون. باید یکی این جملاتو بهم میگفت 

ولی سخته 

گاهی ناامیدی زورش خیلی زیاده

یعنی ارزششو داره؟صبر کردن نتیجه میده؟

آره آجی. حداقل مدیون وجدانت نمیشی میگی همه ی تلاشمو کردم.

من هر سال که شکست میخوردم میگفتم دیگه سمت این کار نمیرم ولی ته دلم یه چیزی میگفت اگه بعدا بفهمی یه ذره با موفقیت فاصله داشتی چی؟

باز میگفتم باشه تلاشمو میکنم. آخرین بار به خدا گفتم خدایا اگر این کار به صلاحم نیست یا تو سرنوشتم نیست خودت یه جوری مهرشو از دلم بیرون کن که اینقدر براش تلاش نکنم. که دیگه دفعه آخر شکر خدا موفق شدم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

آجی خیلی باید تلاش کنی. من نمیدونم مشکلت چیه ولی اگر با تلاش به هدفت میرسی تلاشتو زیاد تر کن.من 7 سا ...

۷سال چیکار کردی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

انسان تا به خودش نرسه و حالش خوب نشه حوصله هیچ کسی رو نداره حتی حوصله خودش رو  
چه برسه به خدا و خلق خدا..
شما باید روی دوست داشتن خودتون کار کنید...
ماه‌ها بدتنون ماساژ بدین
موهاتون شونه کنید
عطر بزنيد
خودتون زیبا کنید
لباس تمیز و مرتب بپوشید
آهنگ خوب گوش کنيد
مناطر زیبا ببینید
واسه دل خودتون کاری کنید طفلی رو همش دعواش کردید.
خودتونو نوازش کنيد
خودتون رو در آغوش بگیرید.
حق ندارید خودتون رو تحقیر کنید
حموم خوب ببریدش
رختخواب خوب واسه خودتون پهن کنید
کشوهاتون مرتب کنید
لباساتون اتو کنید
فقط مدتی خیلی به خودتون برسید.
کم کم چه بخواهید چه نخواهید حس‌های خوبی میاد سراغتون

مدتهاست خودتون فراموش کردید

من در ایتا کانال دارم

این نوشته خودم از مطلب کانال بود فرستادم

آره آجی. حداقل مدیون وجدانت نمیشی میگی همه ی تلاشمو کردم.من هر سال که شکست میخوردم میگفتم دیگه سمت ا ...

خداروشکر که به هدفتون رسیدید.

منم همینم . تلاش می‌کنم و نمیشه

ولی یه نیرویی ته دلم وادارم میکنه دوباره برم به سمتش 

الان دیگه خسته شدم. میگم چه فایده داره اینهمه خواستن و نرسیدن😔

انسان تا به خودش نرسه و حالش خوب نشه حوصله هیچ کسی رو نداره حتی حوصله خودش رو چه برسه به خدا و خلق ...

چقد قشنگ نوشتید 

مدت هاست بخاطر مشغله زیاد وقتی برای خودم نمونده. 

سعی میکنم بیشتر برای خودم وقت بذارم.

ممنون از شما

چقد قشنگ نوشتید مدت هاست بخاطر مشغله زیاد وقتی برای خودم نمونده. سعی میکنم بیشتر برای خودم وقت بذارم ...

ااینها از متن های کانالم هست .

من‌مدتی افسردگی داشتم 

خیلی کارها کردم حل شد