الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونی من هیچ وقت دلم نخواست ضعفو قبول کنم.حتی پیش نزدیکانم خواستم قوی و شاد ظاهر بشم. ولی دیگه خسته ...
ببین باور کن اکثرا همین شدن.پر از رفتن و نرسیدن.هی تلاش کن تلاش کن آخرش هیچی به هیچی.ولی واقا اعتقاد دارم اگه وا بدی و تسلیم بشی دیگه تمومه.ببخره یه روز نتیجه تلاشات رو میبینی ایشالا.هر چیزی زمان داره تلاش بکن و بسپار بخدا
من هر سال که شکست میخوردم میگفتم دیگه سمت این کار نمیرم ولی ته دلم یه چیزی میگفت اگه بعدا بفهمی یه ذره با موفقیت فاصله داشتی چی؟
باز میگفتم باشه تلاشمو میکنم. آخرین بار به خدا گفتم خدایا اگر این کار به صلاحم نیست یا تو سرنوشتم نیست خودت یه جوری مهرشو از دلم بیرون کن که اینقدر براش تلاش نکنم. که دیگه دفعه آخر شکر خدا موفق شدم
یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
انسان تا به خودش نرسه و حالش خوب نشه حوصله هیچ کسی رو نداره حتی حوصله خودش رو چه برسه به خدا و خلق خدا.. شما باید روی دوست داشتن خودتون کار کنید... ماهها بدتنون ماساژ بدین موهاتون شونه کنید عطر بزنيد خودتون زیبا کنید لباس تمیز و مرتب بپوشید آهنگ خوب گوش کنيد مناطر زیبا ببینید واسه دل خودتون کاری کنید طفلی رو همش دعواش کردید. خودتونو نوازش کنيد خودتون رو در آغوش بگیرید. حق ندارید خودتون رو تحقیر کنید حموم خوب ببریدش رختخواب خوب واسه خودتون پهن کنید کشوهاتون مرتب کنید لباساتون اتو کنید فقط مدتی خیلی به خودتون برسید. کم کم چه بخواهید چه نخواهید حسهای خوبی میاد سراغتون