2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی قبول شدم نمیخوام برم

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 61 پست
یعنی چه نه بابا خب توضیح بده

ببین فقط فرقش با روزانه اینکه 

روزانه ها دوسال مثلا میرن طرح 

تو چهار سال میری طرح بعد تخصص میدی 

بعدم که دیگه بری تخصصتو بگیری مثل همه فقط باید تو شهری که تعهد داری خدمت کنی چهار سال نری شهر دیگه همین 

من به آرزوهام قول رسیدن دادم ...🎶
آره

تا حالا اون شهر رفتی از نزدیک دیدی؟ تحقیق کردی چطور شهریه مردمش چطورین؟

من‌بودم‌پیش خودم‌میگفتم فرض کن داری خود خواسته به این شهر مهاجرت میکنی تقریبا جوونیت اینجاست  دور از خانواده ایی شاید حتی اونجا هم ازدواج کنی اگ اوکی هستی برو

بستگی ب شخصیت خودت داره عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا اون شهر رفتی از نزدیک دیدی؟ تحقیق کردی چطور شهریه مردمش چطورین؟من‌بودم‌پیش خودم‌میگفتم فرض ک ...

نه شهرشو ندیدم میگن مردمش خوبه 

اشتباه نکن

شرایط کنکور سال ب سال عوض میشه

توانشو داری ۴۰۶ کنکوربدی؟ اگه اونی ک میخواستی نشد چی؟

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
تا حالا اون شهر رفتی از نزدیک دیدی؟ تحقیق کردی چطور شهریه مردمش چطورین؟من‌بودم‌پیش خودم‌میگفتم فرض ک ...

دور نیستم از خانوادم خیلی نزدیکم یه ساعت فاصله است 

۱. اگه به خاطر مادیات میخوای بری نرو چون تو ۴۰ سالگی قراره خودت مطب بزنی

خواهر تو چهل سالگی کجا بود 35 سالگی چهار سال از غیر تعهدی ها بیشتریم

۴ سال هم بخوای تخصص بگیری میشه ۴۴ سالگی حالا تخصص هم قبول بشی نشی چون سخته بعضی تخصص ها

هفت سال درس میخونی اما پنج سال و نیمش جزو دوران تحصیل حساب میشه حدود هشت سال و سه ماه هم تعهد داری 😂 اطلاعات تو که از من کمتر