2777
2789
عنوان

بچه ها تورو بخدا ازتون سوال دارم بخاطر خدا تاپیکو نترکونید

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خانوادم بفهمن بیچاره میشم 😭

نمیفهمن. تو نگی از کجا بفهمن؟

بعدم برای حاملگی باید همونجا که میدونی ریخته بشه. اینور اونورش اتفاقی نمیفته.

از این به بعدم مواظب باشیا. خیلی پسره درست حسابیه تو هم خودتو میخوای تو دردسر بندازی‌

من زمانی که عقد بودم و رابطه در همین حد شده تا ۱۰ روز هم عقب افتاده نگرانیت الکیه کاملا

واقعا راست میگی؟ خواب و خوراک بهم حروم شده😭دارم فقط میلرزم از ترس

چی از جونم میخاید تو نی نی سایتم دس از سرم برنمیدارید

ن بخدا استرس دارم یه روز تموم خواب و خوراکم بریده

درصدش خیلی پایینه که باردار باشی ببین منی باید بریزه روی جای خصوصیت و داخل واژن بشه بنظرت منی داخل واژنت شده؟اگه نشده مطمئن باش باردار نیستی

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

تخم شوید چقد بخرم؟ واقعا میشم؟ حتی اگ بچع ای چیطی باشه؟

آره بدون شک پریود میشی حتی تازه پریود شده باشی مثلا دو‌سه هفته سقط میشه

برو یک بسته بخر 

اب جوش نصفه بریز تو لیوان و یک قاشق غذا خوری معمولی (پر نکنی قاشق) تخم شوید بریز بزار بیست دقیقه بمونه بعد بخور 

نمیفهمن. تو نگی از کجا بفهمن؟ بعدم برای حاملگی باید همونجا که میدونی ریخته بشه. اینور اونورش اتفاقی ...

اره خاک برسرم بخدا قسم بار اخرمه امروزم اومده بود خونمون میگفت 😐رابطه میخواست باهاش دعوا کردم رفت

اخه ۱۹ سالمه😪میگم تجربه ندارم شاید سوتی بدم بفهمن بلاخره مامانم‌ک‌چندتا شکم زاییده شاید بفهمه این‌چیزارو

اره همون روز پریود میشی یه قدرتی داره که نگو دکتر زنان بهم گفت

ممنونم عزیزدلم خدا خیرت بده واقعا

اگ‌خدای نکرده بچه هم باشه باز پریود میشم؟

واقعا راست میگی؟ خواب و خوراک بهم حروم شده😭دارم فقط میلرزم از ترس

اره بخدا 

تغییر اب و هوا ، استرس ،غذا همه ی اینا پریود رو تحت تاثیر میذاره نگران نباش اگر مطمئنی داخل چیزی نریخته هیچی نمیشه

دوست ندارم فاز نصیحت بردارم ولی ازت خواهش میکنم خواهرانه اعتماد نکن به هیچکس و جسمت پاکت رو به راحتی در اختیار کسی نزار گلم

آره بدون شک پریود میشی حتی تازه پریود شده باشی مثلا دو‌سه هفته سقط میشهبرو یک بسته بخر اب جوش نصفه ب ...

ممنونم عزیزدلم خدا خیرت بده

اره بخدا تغییر اب و هوا ، استرس ،غذا همه ی اینا پریود رو تحت تاثیر میذاره نگران نباش اگر مطمئنی داخل ...

ممنون عزیزم بقران قسم خوردم تا عقد نکنیم حتی نزارم کوچکترین‌کارهم بکنه چون بدجور اذیت شدم این دو روز 

مطمعنم داخل نریخته اصلاا