2777
2789
عنوان

رابطه کامل داشتیم ولی

18050 بازدید | 193 پست

بچه ها من تازه عروسی کردم و خب رابطه ام‌خیلی درد ناکه 

برای رفع این درد ناکی اگه خودم حرکتی انجام بدم تا عادت کنم گناه داره ؟ چون دختر خالم که برای این موضوع دکتر رفته بود بهش گفته بود باید تمرین کنی تا برات راحت تر باشه 

و یه سوال دیگه که بابتش خیلی استرس دارم

همسرم توی طول رابطمون زیاد اونجوری که باید آلتش نیست 

خجالت میکشم بگم 

تو سایت ها خوندم نوشته بود ممکنه بخاطر نداشتن جذابیت پارتنر باشه 

و خب  من یکم که خیلی چاقم و تازگی رژیم گرفتم و وقتی داشتیم آنجام میدادیم به من گفت خیلی خوبه که داری لاغر میکنی من حمایتت میکنم و آخرم ارضا نشد و خوابید 🥲

به عنوان یه عروس برای روزی که عروس شدم خیلی حالم بده و تا آخر عمر یادم نمیره 

وقتی بهش گفتم من ناراحت شدم گفت ببخشید و ۴ ساعت عذر خواهی کرد و گفت چقدر من بی شعورم و من تورو دوست دارم و ... 

منم بهش گفتم من برای این روز تا اخر عمرم تو دلم میمونه بهم چی گفتی 

حتی بهم گفت تو برام ۲۰ درصد جذابیت داری که اون لحظه عذر خواهی گفت نه منظورم این بود الان دلم رابطه ۲۰ درصد میخواد و اینکه حتی یکم بغضم کرد 

نمیدونم خیلی بهم ریختم 

چیکار کنم

تورو خداااا خوب توضیح بدین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم برات سو تفاهم شده اگه براش جذابیت نداشتی هرگز باهات ازدواج نمیکرد مردا با امیال خودشون که تعارف ندارن،و را جع به اون مشکلی که گفتی به نظرم بیشتر به ناشی بودن هر دو طرف بر میگرده

نه این کارو نکن

رو هیکلت اگه کار کنی خودت حس بهتری به خودت پیدا می کنی و برای ما زنا همه چی از ذهن مون شروع میشه اصلا شاید ما ادما

ولی خودتو دوست داشته باش این راز جذاب ترین زنای تاریخ هستش

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

خب عزیزم سر خود کاری نکن. مراجعه کن دکتر  زنان .. بعدم شما برا زمان رابطه باید روان کننده پایه اب استفاده کنی. هفته ای هم یدونه قرص ویتامین ای صد بخوری نه بیشتر. و اینکه هورمونات تنظیم باشه و همسرت هم پیشنوازی کنه. با انجام همه اینا اوکی میشین

خب چرا ارضا نشد

مرد ارضا نشه قیامت می‌کنه چون درد میگیره اونجاهاش 

ربطی به چاقی تو هم نداره

مطمینی مشکل نداره؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

بچها یه سوال

کسایی ک ازدواج میکنن همشون همون شب اول عروسی اونکارو میکنن؟

https://uupload.ir/view/vid_124481120_124711_771_5d23.mp4/                                                                                                                                                                          https://uupload.ir/view/vid_101690131_022259_371_f241.mp4/

نشد هرکاری کرد نتونست ادامه بده و شل بود و عصبی شد و گفت بخوابیم‌نمیشه

مشکل از اونه نه شما 

شاید بخاطر اسیلو خیلی ضعیف شده توان نداره 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم