2777
2789
عنوان

رابطه کامل داشتیم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 18053 بازدید | 193 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشد هرکاری کرد نتونست ادامه بده و شل بود و عصبی شد و گفت بخوابیم‌نمیشه

این موضوع یه بار اتفاق افتاد یا به دفعات داره تکرار میشه؟ 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

ببین عزیزم هنوز اولشه شاید هنوز بلد نیستین همدیگرو. کم کم بهتر میشین. و اینکه وقتی چهار ساعت ازت عذرخواهی کرده یعنی خیلی هم دوستت داره. ممکنه حتی استرس باعثش باشه. چرا به خودت می چسبونی همه چیزو اخه

دو هفته هس عقد کردی و رابطه کامل داری؟منظورت چیه که آلتش اکنطور نیسبعدشم مردا اوایل ازدواج حتی خیلی ...

عروسی گرفتیم 

نمیدونم بهم همینا که نوشتم و گفت بعدشم همش بهم‌ میگقت دوستم داری ؟ فک میکنم دوستم نداری 

اتفاقا کلی آدم تپلی دلبر و ناز داریم چه ربطی داره به نظرم چون خودت اعتماد به نفس نداری این حس رو میگیری بعضی وقتا تو برو سمتش خشک نباش توی رابطه ،یچیز صادقانه بگم مردها به سوراخ دیوارم رحم نمیکنن حالا چه برسه به خانم احتمال زیاد خود همسرتون یه مشکلی داره یا شاید ببخشید اینو میگم خود ارضایی می‌کنه بخاطر همین حسش می‌خوابه حتما حواست به این قضایا باشه

ببین عزیزم هنوز اولشه شاید هنوز بلد نیستین همدیگرو. کم کم بهتر میشین. و اینکه وقتی چهار ساعت ازت عذر ...

اخه بهم‌گفت چاقی فک‌کن وسط رابطه عصبی شد و بهم گفت چاقی لاغر شو حمایتت میکنم برام‌سخته رابطه بخاطر چاق بودنت 

اینکه رابطه اول ارضا نمیشه خیلی بده پس بعد مدت ها چی میخواد بشه چون اول رابطه هنوز جذابیت زیاده این ...

وای رابطه اول برا ما زرتی آقا ارضا میشد تو یکی دو دقیقه بعد یک سال بهتر شده 

من مامان میشم ☺️💪

بعدش هم اوایل یکم سخته چون آدم بلد نیست مثلا من اصلا نمی‌تونستم باید تو و حالت باشم پاهام اصلا باز ن ...

منم همینم اون انتظار داره من اللن اون وسط ژیمناستیک بزنم بهشم میگم میگه چرا پاتو بالا نمیبری با دست نگه داری انگار قیلم پدنه با ۸۵ کیلو وزن این حرکت برام‌سخته خب 

قرص ویتامین ای برای چیه؟

قرص ویتامین ای برای روانکاری رحم و تخمدان عالیه ... مدتی مثلا یک ماه هفته ای یدونه E100 اوکی هست بعد باید قطع کنی. دایمی نباید خورده بشه چون محلول در چربیه زیادیش باعث مسمومیت میشه.

اخه بهم‌گفت چاقی فک‌کن وسط رابطه عصبی شد و بهم گفت چاقی لاغر شو حمایتت میکنم برام‌سخته رابطه بخاطر چ ...

میگم که بلد نیستین همو. برا همونه نتونسته... نگران نباش درست میشه...

اتفاقا کلی آدم تپلی دلبر و ناز داریم چه ربطی داره به نظرم چون خودت اعتماد به نفس نداری این حس رو میگ ...

اتفاقا بهش گفتم احتمالا زیاد خود ارضایی میکردی که الان نمیتونی 

تایید نکرد ولی انکار هم نکرد 

منم همینم اون انتظار داره من اللن اون وسط ژیمناستیک بزنم بهشم میگم میگه چرا پاتو بالا نمیبری با دست ...

منم وزنم همینه ی پیشنهاد بیاید لبه تخت و آقا ایستاده باشه

من مامان میشم ☺️💪