2777
2789

کمک

نریزید سرم الان خودم میدونم کارم اشتباه بوده پشیمونم

نامزد دارم یکساله ولی هنوز عقد نکردیم دوست پسرم نیست بخدا

را. بطه بدون  دخ‌‌ول داشتیم چندبار

ولی هیچ باری پریودیم عقب نیوفتاده

امروز یک روز پریودیم عقب افتاده  هیچ علائم پریودی ندارم فردا میشع دوروز

😞اگه پریود نشم چیکار کنم تا ساله دیگه هم شرایط عروسی گرفتن و نداریم 

به نامزدم میگم میگه مطمعنم حامله نیستی😭

چی از جونم میخاید تو نی نی سایتم دس از سرم برنمیدارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اگه دخول نداشتی چطورحامله باشی،یکی دوروز ایتورتر تایه هفته اشکال نداره تقریبا طبیعیه،قبلا دقیق ...

اره همیشه دقیق بوده

بدون دخول اصلا میدونید یعنی چی

دیگه اگه دخول نداشتی چطورحامله باشی،یکی دوروز ایتورتر تایه هفته اشکال نداره تقریبا طبیعیه،قبلا دقیق ...

یه جوری کرده که ما متاهل ها نمی‌فهمیم بدون دخول ولی بار داره😂😂

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اره همیشه دقیق بودهبدون دخول اصلا میدونید یعنی چی

فکر کنم شما نمیدونی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نه والا نمیدونم چی میگی ۲۰ساله ازدواج کردم منظورتو نمیگیرم

میشه بگید برداشت شما از بدون دخول چیه تا من بگم درست یا ن