2777
2789
عنوان

خونه پدر و مادر

40 بازدید | 5 پست

بالای ۲۰ _۲۲ ک برسین دیگ اونجا مهمون  و اضافه محسوب میشین

اگ مستقل نشین یا ازدواج نکنید 

یا باید چشم و بله قربان بگین هرچی گفتن یا کلی حرف میخورین و دعوا و بحث دارین

من همین الانم با 18 سال سن که خمجردم و خونه پدرم باز احساس راحتی ندارم نصف شب گرسنم میشه خجالت میکشم یچیزی بردارم بخورم چیزیم بهم نمیگت 

با اینکه اصلا آدمایی نیستن که موافق ازدواج زود و اینا باشن. 

ولی باز من احساس راحتی نمیکنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ی خود ادم یه چیز دیگس حتییی اگ کوچیکتر باشه حتی اگ هزارو یک مشکل داشته باشی

وقتی خونه نداریم چیکار کنیم

مجبوریم بمونینم

روزی ک برم دیگ اسمشونم نمیارم 

امیدوارم گله نکنن و این روزا یادشون باشه

من همین الانم با 18 سال سن که خمجردم و خونه پدرم باز احساس راحتی ندارم نصف شب گرسنم میشه خجالت میکشم ...

چرا احساس خجالت میکنی 

مگ خودت خواستی به این دنیای کوفتی بیای؟ خودشون اوردنت

وقتی خونه نداریم چیکار کنیممجبوریم بمونینمروزی ک برم دیگ اسمشونم نمیارم امیدوارم گله نکنن و این روزا ...

منم کودکی سختی داشتم میگفتم اگ برم پشت سرمم نگاه نمیکنم الانم مستقلم با پسرم زندگی میکنیم( پیرنیستم ۲۵ سالمه خخ) راضیم از مستقلی ولی گاهی وقتا دلم ب حدییی هوای خونه پدرومادر رو میکنه ک حدوحساب نداره. اونجا هم صفا وصمیمیتش بیشتره حتی با وجود دعواهایی ک ممکنه پیش بیاد هم مسئولیتش کمتره...حدقل میدونی کلیدمیندازی میای داخل یک نفرمنتظرت هس

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)