2777
2789
عنوان

موقع هایی که با شوهرتون قهرید

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 33 پست
من خودم طاقت نمیارم البته اونم معذرت خواهی می‌کنه

واااای من اصلا نمیتونم

خودتو کوچیک نکن

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کلا قهرم به قول خسرو شکیبایی ولی حرف میزنم مثل قبل نیستم باهاش

اها

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

اگه مقصر باشم ازش معذرت خواهی میکنم سری آخر بهش یه هدیه دادم 

اگه اون مقصر باشه که احتمالش خیلی کمه چون آدم منطقیه من میرم تو قیافه باهاش سرسنگینم خودش معذرت خواهی میکنه 

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

اگه مقصر باشم ازش معذرت خواهی میکنم سری آخر بهش یه هدیه دادم اگه اون مقصر باشه که احتمالش خیلی کمه چ ...

اها

ممنون

قهر نکن ولی سرسنگین باش جواب سربالا بده خودتو به کاری مشغول کن مطمئن باش میاد آشتی

از مو رنگ کردن بدش میاد ب نظرت برم رنگ کنم میاد آشتی؟ 

از مو رنگ کردن بدش میاد ب نظرت برم رنگ کنم میاد آشتی؟

نه اصلا اینکارو نکن میدون جنگ که نیست

مگه نمیگی بدش میاد خوب بدتر میشه بعدم اون مقصره نه تو

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

نه اصلا اینکارو نکن میدون جنگ که نیستمگه نمیگی بدش میاد خوب بدتر میشه بعدم اون مقصره نه تو

اخه گفتم شاید بگه موهاتو رنگ نکن و آشتی کنه