2777
2789

سلام خواهش ميكنم كمكم كنيد دخترم ٥٢ روزشه 

شيرم از اول خوب بود فقط تو ده روزگيش مريض شدم شيرم ب شدت كم شد وزنش اومد پايين بچه م . البته الان باز شيرم خوب شد دكترش گفت شير خشك بده دو وعده 

الان دو وعده ميدم البته نه با شيشه شير 

با اين شلنگ هاي مخصوص كه به انگشت ميچسبه و داخل دهان نوزاد ميكنيم و شير مياد 

يكي نصف شب ميدم يكي سر ظهر 

الان دو روزه فقط ٧/٨ دقيقه شير ميخوره بعد يهو جيغ ميزنه گريه ميكنه و ديگه مك نميزنه  گريه ميكنه هر كاري ميكنم اروم نميشه 

شيرمم خوبه  خدارو شكر خرما ميخورم شير بادوم بادوم سوپ جو رازيانه شاهدونه زيره همه چي 

شيرم دارم زياد مياد با دست فشار ميدم قشنگ مياد حتي يه وقتايي هم بوده كه فواره بزنه 

نميدونم چكار كنم جيغشو ميشنوم دلم پاره ميشه خيلي ناراحتم توروخدا كمكم كنيد چرا اينجوريه 

لابد رفلاکسه

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلدرد داره دختر منم همینطور بود.... 

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

نوزادان ممکنه بعد از شیر خوردن به دلایل مختلفی گریه کنن، از جمله نفخ و گاز معده که به علت بلعیدن هوا در هنگام شیر خوردن ایجاد میشه.. رفلاکس معده به مری که باعث سوزش و ناراحتی میشه،زردی نوزاد یا همچنان گرسنه بودن. همچنین، نیاز به آروغ زدن و یا خستگی و نیاز به خواب نیز میتونه از دلایل گریه کردن نوزادان باشه.

شاید آلرژی دارهیا دهان و لثه و پست آبش رو نگاه کن آفت یا برفک نزده؟چون در دناکه

نه اخه درد داشته باشه از ارل نميخوره اين ده دقيقه اول كه شير رقيقه ميخوره بعد كه غليظ ميشه نميخوره