2777
2789

قبلا خودمم تایپیک زدم در مورد این مدیر 

دبیر ریاضی متوسطه اولم 

با هفتم ها کلاس دارم

فصل یک چون پیشنیاز نبود از فصل دوم شروع کردم 

در دوره دانشگاه فرهنگیان هم استادمون اینو گفت

بعدش بچه ها رفتند شکایت  یا گفتند نمیزاری سر کلاس نفس بکشند

مدیر هم بهم گفت میرم اداره و بفرستند روستا و فلان و بهمان

حالا امروز ظهر تعطیل شدیم پدرم گفت ده دقیقه دیگه میام معاون مدرسه در حیاط بود گفتم در دفتر بازه برم اون جا بشینم.

با یه لحنی گفت به این مدیره که داره میره بگو 

خودم شوک شدم چرا اینجور گفت 

بعدش اومد گفت مدیر ادب نداره و فلان 

معاون مدرسه یک هفته هست اومده 

میگه مدیر دیر معاون معرفی کرده و اداره اون کسی که مدیر گفته رو قبول نکرده دیگه

مثلا میگفت اونروز باهم بحثمون شد گفت چادرت رو بپوش و برو از اینجا!!!

میگفت من پنجاه سالمه دختر 24 ساله دارم این مدیر حق نداره این طور با من حرف بزنه.

میگه معاون اجرایی هم اونروز گریه میکرد 

میگفت تو رو خدا بین خودمون بمونه اونروز هم در مورد تو رفته به اداره گفته این خانم سابقه اش کمه من نمیخوام و کلایداری بلد نیست

اما خب معلم ریاضی نیست بیارن به جات

واقعا شوک شدم از مدیر 

همش میگفت بقیه معلم ها هم شاکی اند

البته خودم هم دقت کردم خیلی سختگیری و به ادم گیر میده

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون جریان فصل ها...قرارنیست هرچی میشنوی انجام بدی!

فقط من نیستم

همکارهای دیگه هم اینجور بودند

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست
فقط من نیستمهمکارهای دیگه هم اینجور بودند

همیشه چیزی که خودت صلاح میدونی درسته انجام بده،قرارنیست روش معلمای دیگه رو به کارببری،

وقتی فصل اوله یعنی نویسنده کتاب یه چیزی میدونسته اورده اول،بیخودی براخودت حرف درست کردی و دردسر

همیشه چیزی که خودت صلاح میدونی درسته انجام بده،قرارنیست روش معلمای دیگه رو به کارببری،وقتی فصل اوله ...

شما معلمی؟