2777
2789

همش میگه من از خودم زدم به تو رسیدم واسه تو اینکارو کردم اونکارو کردم ولی پدر مادره من برام نکردن 

بهش گفتم خب نمیکردییی منو به وجو نمیاوردی که هم خودت سختی نکشی هم من .

مگه من دعوت نامه فرستاده بودم که منو به دنیا بیاری که حالا منت اینکه سر من درد کشیدی ، منت اینکه نمیتونستم غذا بخورم و دستشویی برم ، بهم غذا دادی و منو دستشویی بردی سرم میذاری خب حالا زاییدی ، بهم غذا نمیدادی بیفتم یه گوشه بمیرم ، اخه دیگه منت نداره .

بهم میگه چرا بچه دار نمیشی ، میگم چون دلم نمیخواد یه مادر مثل تو شم واسه همین دلم نمیخواد بچه دار شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینقدر ناراحتی چی شده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

من که بچه دار شدم به خاطر این بود که دلم میخواست بچه داشته باشم ،و هیچوقت منت سر بچه نذاشتم که اذیت شدم و فلان چون حقیقتا برای خواسته خودم بدنیا آوردمش

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

منم‌مادرم همیشه‌ باخودم‌میگم‌ من بچمو با میل خودش نیاوردم که بعدا‌منت‌بذارم‌ وظیفمه

میدونم یه مادر چه قدر کارش سخته بچه کوچیک دیدم تو اطرافیان و حق میدم که حتی اون مادر یه بار بگیره بچه ش رو بزنه یا تنبیه کنه .

چون وقتی میبینم یه بچه دو ساله مدام به همه چی دست میزنه مدام همه چیو میشکونه و یک سره ۲۴ ساعته باید بپاییش تا خسارت جدید بهت وارد نکنه خیلی سخته و واقعا به مادرم حق میدم اگه تو بچگی من رو زده باشه و تنبیهم کرده باشه ولی دیگه تو بزرگسالی که منتشو نذاره .

گلم خودتو از خشم و نفرت از مادرت رها کن که خودت ارامش بگیری نه به خاطر مادرت

نسبت بهش خشم ندارم ولی تازه چند دیقه ست  این بحثا رو کردیم و این حرفا رو بهم زده و منم تازه جوابشو دادم ، الان با هم قهریم .

این نی نی سایت شده دفتر درد و دل و خاطرات من 😂😑

نسبت بهش خشم ندارم ولی تازه چند دیقه ست این بحثا رو کردیم و این حرفا رو بهم زده و منم تازه جوابشو د ...

خب خدا رو شکر ❤️ 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

زیاد با مادرت جر و بحث نکن و احترامشو نگه دار سعی کن ناراحتش نکنی که کار به اینجا بکشه و بگه من از خودم زدم که تو این کارو کنی

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
اینا ب کنار ب ادم توهین میکنن ولی جوابشونو بدی بهشون برمیخورهاونی ک گفت پدر مادر بی احترامی کردن تو ...

واقعا 

البته از یک طرفم درک میکنم که نااگاه هستن و نسلشون کلا مغز نداره ، نمیشه به یه ادمی که نمیخواد اگاه شه به زور اگاهی داد

زیاد با مادرت جر و بحث نکن و احترامشو نگه دار سعی کن ناراحتش نکنی که کار به اینجا بکشه و بگه من از خ ...

باهاش بحث ندارم 

اون با من بحث داره 

مادرم یک اخونده ( البته اخوند نیستا ولی افکار اخوندی داره ) 

مدام میخواد منو زور کنه طبق اون چیزی که تو مغزش کردن رفتار کنم 

هر کسی که مخالف خودش باشه نه در حد طالبان و داعش که با اره سر طرف رو میبرن ولی در حد داد و بیداد و یا حتی کتک پیش میره تا حرف خودشو به کرسی بنشونه