2777
2789

بچه ها واقعا مشکل شده برام 

بابام هفته ای یه کیلو دو کیلو اینا برام میخره بهش میگم سرخ میکنم برای رژیمم میخورم ولی امروز دید خام خام میخورم به زور میخواد ببره منو دکتر میگه صدرصد یه مرضی داره 

بیشتر از سه چهار ساله میخورم اولا در حد یه قاشق ولی الان اگه هر روز نخورم واقعا حالم بد میشه

یکم نمک و فلفل میزنم با قاشق میشینم میخورم 

الان بابام همه گوشتا رو برداشته از یخچال داره میگه اماده شو ببرمت ازمایش بدی 🥲

واقعا غیر طبیعیه ؟ این چینیا که همه چیزو خام خام میخورن چی 

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاخدا

پاشو برو دکتر

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

شوخیه دیگه 😨🤮🤢

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
غیییییررررررر طبیعی هستی پاشو برو دکتر

چرا ؟ یعنی چیزی تو بدنم کمه ؟ اهنی چیزی 

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

یا صاحب وحشت

یه بار بخور عاشقش میشی