2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه زیادن انسانیا تغییر رشته دادن و موفق هم شدن.بگذریم یه سوال.من دیپلم قبل ۸۴ ام.چیا رو باید امتحان ...

نه بابا من تو رشته خودمم ری  دممم عه نظامت خیلی قدیمه من دیپلم ۹۷ ام در کل باید پایه دوازدهم و ۶ درس یازدهمو ترمیم کنی

يا امير الماي💔😫

من امسال کنکور میدم. سوالی دارید بگید

سلام ببخشید من دیپلم سال ۸۳ هستم و ورودی دانشگاه سال ۸۴ . می‌خوام الان مجددا گنکور شرکت کنم چندتا سوال دارم . اول اینکه رشته انسانی هستم آیا میتونم کنکور تجربی بدم ؟ مراحلش چطوری هست ..دوم اینکه برای شروع ثبت‌نام کنکور از کجا باید شروع کنم . سوم اینکه کارشناسی و ارشد رو دولتی و روزانه خوندم آیا بازم میتونم روزانه انتخاب رشته کنم در دانشگاه یا فقط باید شبانه ها رو بزنم؟

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

سلام ببخشید من دیپلم سال ۸۳ هستم و ورودی دانشگاه سال ۸۴ . می‌خوام الان مجددا گنکور شرکت کنم چندتا سو ...

سلام 

بله میتونید 

باید اسفند ماه به مدارس بزرگسال مراجع کنید به همرا ریز نمرات و مدارکتون و کپی شناس نامه خودتون و پدر و مادرتون 

ثبت نام کنید برای خرداد ماه ترمیم معدل 

البته دی هم برگزار میشه اما امتحانات دی ماه در تاثیر معدل نقشی نداره 

و بعد ثبت نام کنکور و شرکت در کنجور 

سلام ببخشید من دیپلم سال ۸۳ هستم و ورودی دانشگاه سال ۸۴ . می‌خوام الان مجددا گنکور شرکت کنم چندتا سو ...

بله فقط کافیه موقع ثبت نام رشته تجربی رو انتخاب کنید و خرداد همزمان 6 درس یازدهم و 10 درس دوازدهم رو نهایی امتحان بدید تا سابقه براتون ایجاد شه. بله فکر کنم روزانه بازم قبولید اما دیگه مثل دفعه اول رایگان نیست و باید شهریه بدید.  شما از الان برا نهایی و کنکور درس بخون و اسفند ثبت نام کن برا تجربی.  حتما حتما یه بار مشاوری رو بخاطر شرایط خاصتون ویزیت کنید تا مشکلی برا موقع قبولی پیش نیاد.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 

درود بر شما.میتونید.منم همون سالها دیپلم گرفتم.فقط درخواست دادم.لطف کنید قبول کنید تا لینک گروه تلگرامی نظام قدیم رو خدمتتون ارسال کنم.و اینکه منابع و فیلم های آموزشی هم در این چنل به اشتراک‌ گذاشته میشه و میتونید دانلود کنید و استفاده کنید.