2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدو بادمجون سرخ کگوجه سرخ کن

میتونی پوره هم کنی و بعد سرخ کنی

یکی دو حبه سیر

پیاز خرد و رنده شده

ربو تفت بده و کمی آب جوش اضافه کن

مرع رو از قبل سرخ کن و بزار توش بپزه کم کم

ادویه خ مهمه

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤

هرکدوم را جدا گانه سرخ میکنم 

بعد پیاز و گوشت چرخ کرده تفت میدم زردچوبه و نمک و فلفل میزنم گوجه رنده شده اضافه میکنم یکم که تفت خورد کدو بادمجون سرخ شده را اضافه میکنم درب قابلمه بسته تا طعم گوشت و گوجه و کدو بادمجون قاتی بشه شعله زیرش تو این مرحله باید خیلی کم باشه

پیاز و سیر و فلفل دلمه رو تفت میدم 

انواع ادویه اعم از زردچوبه زعفرون فلفل سیاه پودر گشنیز ادویه آبادانی پودر انبه ادویه کاری پاپریکا و فلفل ترکی رو میزنم و تفت میدم 

بعد سینه مرغ رو تکه میکنم م تفت میدم داخلش، ما رب گوجه نمی‌خوریم فقط رب انار با الو، به همین خاطر یک قاشق از این رب میزنم 

میذارم بپزه 

بادمجون رو دوست میگیرم نمک میزنم میذارم تا آب بندازه بعد خشک و سرخ میکنم و توی آب مرغم که غلیظ شده می‌چینم و میذارم تا بپزه 

گوجه هم میشه حلقه کرد و کنارش گذاشت برای پخت 

یک لیمو عمانی هم برای عطرش میندازم 

میشه غوره هم ریخت 

خیلییییی خوشمزه میشه، اتفاقا میخوام برای پس فردا ناهار بپزم 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌