پیاز و سیر و فلفل دلمه رو تفت میدم
انواع ادویه اعم از زردچوبه زعفرون فلفل سیاه پودر گشنیز ادویه آبادانی پودر انبه ادویه کاری پاپریکا و فلفل ترکی رو میزنم و تفت میدم
بعد سینه مرغ رو تکه میکنم م تفت میدم داخلش، ما رب گوجه نمیخوریم فقط رب انار با الو، به همین خاطر یک قاشق از این رب میزنم
میذارم بپزه
بادمجون رو دوست میگیرم نمک میزنم میذارم تا آب بندازه بعد خشک و سرخ میکنم و توی آب مرغم که غلیظ شده میچینم و میذارم تا بپزه
گوجه هم میشه حلقه کرد و کنارش گذاشت برای پخت
یک لیمو عمانی هم برای عطرش میندازم
میشه غوره هم ریخت
خیلییییی خوشمزه میشه، اتفاقا میخوام برای پس فردا ناهار بپزم