2777
2789
عنوان

دانشگاه آزادیاااا کسی اینجا نیست

79 بازدید | 9 پست

سایت اموزشیار چرا بالا نمیاد

امروز باید انتخاب واحدو کوفت زهرماریو انجام میدادم اما نمیاد مال شماها اومد بالا؟

هی کافی نت میگه پروفایلت هنوز نیومده بالا چرا؟

باید حضوری برم دانشگاه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترم چندی مگه؟؟

ترم یک تازه میخوام وارد دانشگاه شم میگه باید توی آموزشیار مجوز انتخاب رشته رو فعال کنی که ثبت نام کامل شه اما هرچی میزنم میگه پروفایلت نمیاد بالا شما انجام دادید؟

ترم یک تازه میخوام وارد دانشگاه شم میگه باید توی آموزشیار مجوز انتخاب رشته رو فعال کنی که ثبت نام کا ...

مگه ترم اول خودشون انتخاب نمیکنن

نه فردا میخا برم شهریه بدم کار و بارام بکنم

به امید یه شادیه از ته دل

مگه ترم اول خودشون انتخاب نمیکنننه فردا میخا برم شهریه بدم کار و بارام بکنم

نه انتخاب واحد خب توی دانشگاهه اینو زده که باید توی آموزشیار مجوز انتخاب رشته رو بزنی تا کامل بشه ثبت نامش بعدش حضوری میری پس منم باید حضوری برم؟

نه انتخاب واحد خب توی دانشگاهه اینو زده که باید توی آموزشیار مجوز انتخاب رشته رو بزنی تا کامل بشه ثب ...

آهان نمیدونستم من هفته پیش مدارکم دادم گفتن یکشنبه بیا برا شهریه چیز دیگه ای نگفتن 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

به امید یه شادیه از ته دل

آهان نمیدونستم من هفته پیش مدارکم دادم گفتن یکشنبه بیا برا شهریه چیز دیگه ای نگفتن 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اها شما اهوازی یا شهر دیگه فکر کنم شهر به شهر متفاوت باشه