میدونی چون بعضیاشون مرغ رو میپزن و بعد گرم میکنن بد بو بدمزه میشه منم مرغ بیرون رو دوست ندارم
اون که سمی میشه اه اه نه کلا بیرون ادویه بلد نیستن بزنن یا اصلا نمیزنن یا اینکه مرغاشون کیفیت بدی داره کلا خوب درنمیاد تو خونه حتی با کمترین وسایل میشه خیلی خیلی بهتر از مرغ رستورانی درست کرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اول از همه چند ساعتی مرغ رو تو اب و نمک خیس کنید که بوی مرغ بره، بعد دربیارید و بشورید و کمی سرخ کنید در حدی که فقط یکم رنگش عوض بشه و خشک نشه، بعد پیاز خلالی کف ماهی تابه بچینید مرغارو روش بچینید و چند حلقه هویج و یه کوچولو ((خیلیی کم چوب دارچین)) ، زردچوبه، فلفل دلمه ای که تهش سه تایی باشه چون اون چهارتایی ها تلخ میشه، کمی پاپریکا، نمک و فلفل و یک لیوان آب و کمی روغن بریزید و زیرشو خیلی کم کنید حالت دم کردن، نیم ساعت آخرم کمی زعفرون و رب سرخ شده بهش اضافه کنید
من اول ۵ودقیقه میذارم میجوشه بعد تمییز میشورم با آب سرد .بعد زردچوبه و نمک مالی میکنم حسابی ..تو روغن این ور اون ورشو سرخش میکنم بازم حسابی 😅.میذارم کنار ،،،پیاز ریز خورد میکنم تو همون روغم سرخ میکنم سبک بشه ،این دفعه حسابی سرخ نمیکنم ،در حد طلایی شدن ...بعد بهش رب میزنم سرخ میکنم با شعله کم ،همچین خوشرنگ بشه .بعد مرعا رو میچینم روش اب به مقدار کم میریزم.فلفل دلمه و دوتا دونه هل ،،،میدارم دوسه تا جوش حسابی خورد ،زیرشو کم میکنم به مدت لازم با شعله کم بپزه ،یه ربع آخر پخت بهش پودر دارچین و زعفرون میریزم ..ولی اکثر مواقع مرغو درسته میپزم ،بعدش سرخ میکنم یکی دوساعت با شعله کم ،،،ولی اگه بخوام شکم پر کنم یا بعلش انار و الوچه جنگلی بریزم ..اول سرخ میکنم و شکمشو پر میکنم و با رب انار و مواد شکم پری میدارم دوسه ساعت بپزه ،،به سه روش میپزم
از قبل چند ساعت تو آب و نمک بذار بمونه بافتش بهتر میشه و بوش کمتر بعد دربیار کامل خشک کن مرغ رو تو روغن سرخ کن بعد پیاز و فلفل دلمه و هویج و ساقه کرفس یا برگ بو و یه مقدار آب بریز بذار بپزه ربی دوست داری رب هم همزمان با سرخ شدن مرغ باهاش تفت بده دوست نداشتی زغفرون بریز ولی اخرای پخت بریز که عطرش بیشتر بشه من بازم بعد پخت سرخ میکنم مرغ آب پز دوست نداریم
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز