2777
2789
خیلی ممنون عزیزم فقط یک سوال دیگه مرغ خشک نمیشه ؟؟ شوهرم خیلی بد غذاست مرغ خشک بشه نمیخوره

پیازش زیاد بریز پس 

۲تا بزرگ بعد ابلیمو اینا بریز

مرغ پیازی میشه 

اب دار نیست 

ژله طوره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من چرا فلفل دلمه ای میزنم بوش بعد میشههه ولی بوی مرغ جاریم تا اینجا میاددد

فلفل دلمه در حد دوتا بند انگشت میخواد، برا سه ۴ تکه مرغ کافیه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه اینکه رستوران محلی باشه و اونا پیرزن های روستایی درست میکنن واقعا خوبن بجز اون بقیه رستوران ها ه ...

نه والا من یکی دوجا پیش اومده که مرغشون خیلی خوب باشه و خیلی خوشم بیاد

خیلیم بد غذام و ایراد گیر 

اوخ من ظهری مرغ درست کردم یه سیب زمینی هم خورد کردم انداختم له شده بودن شده بودن گوشت کوفته 😂ولی عجیبه اینقد خوشمزه شدا بودن 

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

مرغ های رستوران که مزه ی بدی دارن ما هر وقت میریم رستوران من ناراحت میشم بخاطر کیفیت پایین مرغایی که ...

میدونی چون بعضیاشون مرغ رو میپزن و بعد گرم میکنن بد بو بدمزه میشه منم مرغ بیرون رو دوست ندارم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من مرغ و دم میزارم با پیاز فراوون فلفل دلمه هویج و چندتا ساقه ی کرفس خورد شده و زعفران .

خداییش مرغ هام عالی و مجلسی میشن

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

پیاز و سیر و فلفل دلمه رو با کره تفت میدم 

توی همون روغن مرغ هارو سرخ میکنم 

زعفران غلیظ چوب دارچین زردچوبه فلفل و رب رو تفت میدم با پیاز و ... و بعد مرغ هاارو داخلش می‌چینم 

و میذارم با حرارت و آب کم بپزه 

همیشه این مدلی میپزم مخصوصا برای نذری، دلتون نخواد بی نظیر میشه  

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
یا مرغو‌ با پیاز و آب بذار آب پز بشه بعد از تو آب بردار تو روغن و کره سرخ کن و زعفرون بزن (مدل اکبر ...

منم اینطوری درست میکنم بجای زعفرون آخرسر گلاب میریزم.  پیاز زیادیم توش رنده میکنم عین شام عروسی میشه

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه

اول مرغ رو ۱۰ دقیقه با نمک فراوان و ۲ تا پیاز خرد شده و برگ بو و یه مقدار دارچین بجوشون و بعد آبش رو خالی کن

بعد بزار تو قابلمه و بهش فلفل دلمه ای و پیاز و ادویه های مخصوص مرغ بزن آب کم بریز زیرشو کم کن درشم بزار