اول دو سه ساعتی مرغ رو داخل آب نمک میزارم که بو وخون اضافش گرفته شه
پیاز رو خلالی برش میزنم مرغ ها رو میچینم روش، نمک، فلفل، چوب دارچین اضافه میکنم ،کمی سیر و یه مقدار فلفل دلمه رو خرد میکنم میریزم روش، یه نصف استکان آب ودو سه قاشق آبلیمو و روغن
میزارم یه ساعت با شعله ملایم بپزه
رب رو جدا کمی تفت میدم واضافه میکنم، یه قاشق هم آبلیمو اضافه میکنم زعفران دم کرده رو هم اضافه میکنم به قابلمه مرغ ها ، میزارم یه ساعت دیگه بپزه
آب نباید زیاد باشه، شعله باید ملایم باشه، و بزاری مواد داخل قابلمه آروم دم بکشه وبپزه
همسرم ودخترم میگن مزه رستورانی میده