2777
2789
عنوان

از رتبه 51 هزار تا 900 تجربی‼

213 بازدید | 9 پست

توی قلمچی مصاحبه یه خانومی و صفحه اول گذاشته که از ۵۱kبه ۹۰۰ رسیده

بچه ها میشه

مطمئن باشید میتونیم

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 

امسال یکی پشت کنکور بود،رتبش سال قبل ۷۰ هزار بود امسال ۲۰۰۰

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

🥲🥲ولی ژوانیل تو بیشتر از اینکه بخونی داری تاپیک میزنی عزیزم

عشیم من ۱۰ تا ۱۲ ساعت میخونم تایمای‌ استراحت م میام 

منظورتو نمیفهمم

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

یکی بود تیزهوشان بود ولی انداختنش بخاطر نمره بیرون هم غیر انتفاعی ما اومد ثبت نام نکردن بخاطر معدلش همه می گفتن ابروی مدرسه مونو می بیره دو سال پیش رتبه دو رقمی شد پشام ریخته بود🤦🏻‍♀️یه معلم داشتیم همش مسخره می کرد فلانی دانشگاه ها سر نخواستنش دعوا می کنن و.. مسخره ما بودیم معلم های بی شعورمون بود یعنی یه جوری زد تو دهن همه🤣