2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بی دستوپاست😐

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا دوستش ندارم دیگه.دلم میخواد طلاق بگیرم.خیلی بدرد نخوره

اخه اونم گناه داره تلاش کن ببین اگه راه اومد و با مشاور درست شد باهاش بمون. گلم فکر میکنی بعد از طلاق چی میشه؟ اکثر مردایی که زنشون رفته عیوب خیلی بدی داشتند و نمیشه به ازدواج باهاشون فکر کرد تنهایی هم سخته

اصلا پول براش مهم نیس.گرفتن یا نگرفتنش براش اهمیت نداره

لج کن هی بگو اینو میخوام اونو میخام فقیر بودنش به روش بزن بگو انقدر بی‌عرضه ایی نمیتونی پول دربیاری 

میدونم زشته ولی وقتی پروعه چاره ایی نیست 

پس خرج خونه خورد خوراک پوشاک اجاره و قسط و اینارو چطور می‌گذرانید

به زجر و بدبختی.انگار میخواد کوه بکنه.اگه کار بکنه پولاش خیلی راحت بدون رفتن و اومدن دادن که هیچ ندادن هم دیگه پی ش رو نمیگیره

پیام بده به طرف از گوشی شوهرت

زمان زیادی گذشته شاید دیگه شوهرمو یادشون نباشه و ندونن کی بود و چند روز کار کرد .مسلما وقتی شوهرم تکون نمیده به خودش بره تا اونجا قشنگ حساب کتاب کنه چند روز کار کرده و چقد باید بگیره اونا هم به همین راحتی پولشو نمیدن

عمر من داره پاش حروم میشه

پس خرجتو از کجا میارید ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

با همین کار کردن های شل و وارفته😕

خو از اول سفت نگرفتی .ایشونم عادت کرده ..از در تهدید وارد نشدی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خو از اول سفت نگرفتی .ایشونم عادت کرده ..از در تهدید وارد نشدی

از هر کی پول میخواست و نگرفت هر چی میگفتم برو بگیر هی میگفت غر نزن ولم کن یامیگه خودت برو بگیر.میگم سرکار برو میره ولی بخاطر دیسک کمرو کف پای صاف و اینا نمیتونه زیاد.اصلا میگم بابا بیا بریم خیریه ای جایی اونم همکاری نمیکنه.من نمیدونم باهاش چکار کنم.خواهرمم تازه طلاق گرفته با دو بچه اواره خونه بابام شده .بفهمن منم مشکل دارم دق میکنن

از هر کی پول میخواست و نگرفت هر چی میگفتم برو بگیر هی میگفت غر نزن ولم کن یامیگه خودت برو بگیر.میگم ...

دق نمیکنن ..تو که بچه نداری خودتو خلاص کن .و برو سرکار ..منت است آدم بیبخارم نکش .مگه چند سال جوون میمونی که داری موهای سرتو سر این آدم بی مسعولیت سفید می‌کنی و ضعف اعصاب میگیری ..آقا یاد گرفته مفت کار کنه و باقی بیفتن دنبال دستمزدش