2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به منم دکتر گفت زود اقدام کن ولی اصلا تو دو سه سال شرایطش رو ندارم شما چند سالته؟؟

من ۱۹

۴ ساله فهمیدم تنبلی تخمدان دارم

بدون قرص اصلأ پریود نمی‌شم اوضاعم خیلی داغونه 

هر دکتری میرم میگه سریع باید بچه دار شی 🤦🏻‍♀️

امیدوارم ذخیره تحمدانتون بالا بیاد بعد از زدن اینا. چند تا از هر کدوم باید بزنین؟؟

روزی ۴ تا از هر کدوم ، اگه نشه میمیرم خیلی غصه میخورم ، به خدا گفته بودم سختش نکنه برام ولی کرد

من ۱۹۴ ساله فهمیدم تنبلی تخمدان دارمبدون قرص اصلأ پریود نمی‌شم اوضاعم خیلی داغونه هر دکتری میرم میگه ...

اضافه وزن داری مو زائد؟؟ 

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

روزی ۴ تا از هر کدوم ، اگه نشه میمیرم خیلی غصه میخورم ، به خدا گفته بودم سختش نکنه برام ولی کرد

نه گلم توکلت به خدا باشه اون برات قشنگ میسازه 

نه

این مشکلات مربوط به رحم و تخمدان تمومی نداره منم خیلی ساله باهاش درگیرم البته من هر ماه سر موقعه پریود میشم

ناامید نشید.از درگاه خدا. دختر عموم بعد ۱۸ سال. و ای وی اف چهارم مثبت شده.  کلی خوشحالم براش

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

ناامید نشید.از درگاه خدا. دختر عموم بعد ۱۸ سال. و ای وی اف چهارم مثبت شده. کلی خوشحالم براش

چقدر خوب 🥹🥹

ناامید نشید.از درگاه خدا. دختر عموم بعد ۱۸ سال. و ای وی اف چهارم مثبت شده. کلی خوشحالم براش

چند سالشونه

چند سالشونه

متولد ۶۸ 

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

سلام عزیزم 

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی بارداری داره شرکت کن هم یه دکتر طب اسلامی میشی برای خودت و خانواده محترم و هم درمان میشی به اذن خدا 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده حتما برو دعام میکنی خواهر جان 

دوستم میگه با این دوره بعداز بیست سال بچه دار شدن