2777
2789
عنوان

وسواس فکری چجوری درمان میشه

154 بازدید | 28 پست

کسی هست اینجا وسواس فکری داشته باشه من خیلی وسواسم کم بود الان که دقت می کنم می بینم رو همه چیز وسواس دارم مثلا همین الان که دارم می نویسم انگار باید بالا رو بخونم مغزم میگه صبر کن بعد بنویس😂هر کی وسواس داره متوجه میشه من چی میگم 

مثلا حتی می‌خوام لباس بپوشم انگار یکی تو ذهنم دستور میده کی بپوش یا مداد ابرو میزنم باید چند بار تکرار کنم خلاصه هرچیزی که فکرشو و کنید توش وسواس دارم و خیلی وقتم و میگیره روانشناس میتونه این مشکل و حل کنه ؟ بعد از وقتی که با طرفم بحثم شد اینجوری شدم خیلی اتفاقا برام افتاده نمیشه نوشت حتی حس انتقام دارم 

و دنبال آرامشم یجوریه بشه که انقدر فکر و خیال نکنم

عزیزم بهتره بری پیش یه روانشناس تا کمکت کنه چون هر چی بگذره این وسواس بیشتر میشه هم خودتو هم اطرافیانتو اذیت میکنه
همسر من در مورد یه سری مسایل  کوچیک وسواس زیاد داشت پارسال دیگه به جایی رسیدیم که زندگیمون جهنم شده بود واقعا برای من تحملش سخت بود البته خودشم خیلی اذیت میشد پیش یه خانم روانشناسی رفت الان واقعا تغییر کرده خیلی بهتر شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهتره بری پیش یه روانشناس تا کمکت کنه چون هر چی بگذره این وسواس بیشتر میشه هم خودتو هم اطرافیا ...

وای منم وسواس شدید دارم حتی موقع خوابم هی بیدار میشم همه چیو چک میکنم به بچه هام سر میزنم قبلا اینجوری نبودم حتی دیگه خواب درست ندارم الانم برای همین بیدارم   همسرتون دارو خورد؟ چجوری مشکلش و حل کرد

وای منم وسواس شدید دارم حتی موقع خوابم هی بیدار میشم همه چیو چک میکنم به بچه هام سر میزنم قبلا اینجو ...

عزیزم درک میکنم واقعا خیلی سخت با ocd  زندگی کردن اما میتونی با کمک یه روانشناس خوب درمانش کنی
همسرم در کنار جلسات روان درمانی داروی ضد افسردگی هم مصرف میکرد به جز اون یه سری تغییرات تو سبک زندگی مثل انجام مدیتیشن و ورزش و حتی تغییر تو تغذیه میتونه به کسایی که این مشکل و دارن کمک کنه

چقدر زمان برد تا همسرتون خوب بشن؟ الان کامل وسواسشون از بین رفته؟

میتونم بگم 90 درصد بهتر شده ، برای همسر من تقریبا 6 ماه طول کشید ولی بازم بستگی به شدت وسواس نوع درمان و خود بیمار داره که چقدر همراهی میکنه 

یعنی میشه منم خوب شم؟ میشه بپرسم همسرتون پیش کی رفتن؟

چرا نشه عزیزم اول خودت باید برای خوب شدن مصمم باشی ، در کنارش کمک یه روانشاس حاذق که قشنگ بتونه ریشه مشکلاتتو پیدا کنه باعث میشه زود زود مشکلت برطرف بشه فقط باید صبور باشی و درمانتو نصفه نیمه رها نکنی.
همسر من پیش خانم نرگس دوست کاراموز میرفت. روانشناس بالینی هستن و تخصصی در زمینه وسواس کار میکنن البته که تو همه زمینه های روانشناسی مشاوره میدن و کارشون واقعا خوب