همکار مامانم دخترش با رتبه ۱۱۰۰ رفت داروسازی و پسرش با رتبه ۳۰۰ امسال دندون آورد تو این سایت هم کلی پزشکی قبول شدن یکی از همکلاسیامم امسال سومین سالش بود و پزشکی قبول شد دست خودم نیست بدجنس نیستم ولی قبولی ها رو میبینم حالم گرفته میشه دوست نداشتم اونم قبول شه خودم سال دهم یازدهم که بودم هم کرونا بود و هم درست درس خوندن رو بلد نبودم همش کتاب درسی رو میخونم تست نمیزدم و پایه ام خیلی ضعیف بود سال دوازدهم شدیم کنکوری خوندن رو شروع کردم ولی کنکور ۱۴۰۲ رو بد دادم انقدر پایه ام داغون بود که نتونستم جمع کنم و اون سال ترازم شد ۶۸۰۰ یکسال دیگه هم خوندم (تو سال پشت کنکوری اصلا کم کاری نداشتم ولی باز ریاضی رو نمیفهمیدم )و کنکور ۱۴۰۳ ترازم شد ۸۱۰۰ و بهداشت عمومی شهر خودمون قبول شدم توقع ام از خودم بیشتر بود و تا الان ۳ ترم خوندم و یکسال محروم بودم و الانم انصراف ندادم چون استرسی هستم و ترسیدم همینم از دست بدم کلا آدم ریسک پذیری نیستم تموم هم کنم ۲۳ سالم میشه اونموقع واسه کنکور سراسری دیره نه؟ یه آزمون دیگه امهست که ولسش میخونم ولی ظرفیت بسیار بسیار محدود هست و سهمیه هم دراون دخیل هست ولی ناامید نیستم تلاشم رو میکنم کار بدی میکنم یا نه؟ 🥲 استنباط اتون رو از وضعیتم بگید