2777
2789
عنوان

امروز اولین روز کاریم بود

146 بازدید | 22 پست

سر یه کار پاره وقت رفتم که از ساعت ۷ نیم تا ۱ ربع هست 

چون دارم برای کنکور ارشد بهداشت هم میخونم شوهرم راضی نبود و نیست که برم  چون میگه وقت نمی کنی درس بخونی ولی من میخوام برم 

امروز اولین روز رفتم ، شوهرم از سرکار که اومد منتظر بودم ازم بپرسه کار چطور بود اینا آخرش بعد نیم ساعت اومد پرسید یه جور بی حسی که خوب بگو چیکار کردی اونجا 

بعدشم که براش داشتم توضیح میدادم از اول تا آخر سرش پایین بود انگار که مثلا حواسش به حرفام نیست و از دیوار من واکنش دیدم از این ندیدم 

خیلی دلخورم ازش ولی میدونم بحث راه بندازم دعوا میشه و میگه منکه گفتم راضی نیستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته با کار درس خوندن برای کنکور خیلی سخته و نزدیک صفره

مگه علوم پزشکی با لیسانس سرکار نمیشن؟

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

درسته با کار درس خوندن برای کنکور خیلی سخته و نزدیک صفرهمگه علوم پزشکی با لیسانس سرکار نمیشن؟

من رشته ام روانشناسی هست 

برای کنکور ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت میخونم 

که ظرفیت قبولیش خیلی کمه و رقابت شدید

من رشته ام روانشناسی هست برای کنکور ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت میخونم که ظرفیت قبولیش خیلی ک ...

اوه اوه پس کارت خیلی سخته 

من الان شاغلم و متاهل و دانشجو ارشد

از سرکار که اومدم خونه نرفتم یه راست اوممد کتابخونه الان تازه میخوام برم خونه پوستم کنده شده تازه من کنکور ندارم  علوم پایه هم راحت تره قبولیش تا علوم پزشکی

ولی خب من کارم دولتیه و باید برم ولی حق رو به شوهرت میدم اگه رفتی سرکار قید کنکورو بزن

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

تمرکزتو بزار رو درست که حتما و یجای خوب قبول شی.این حقوقا مگه چیکار میکنه؟

دوساله مدرک کارشناسی گرفتم و مدام پشت آزمون استخدامی در حال خوندن بودم 

دیگه از اینکه فقط درس بخونم خسته شدم و دوست دارم در کنار خوندن یه کاری هم انجام بدم میدونم سخته ولی اینکه از صبح تا شب هی بخونم خیلی سخت تره 

اوه اوه پس کارت خیلی سخته من الان شاغلم و متاهل و دانشجو ارشداز سرکار که اومدم خونه نرفتم یه راست او ...

نمی دونم به خدا از یه طرف از خونه نشینی و هی بخون بخون خسته شدم 

از یه طرف میترسم برم سرکار و نخونم 

شوهرم از صبح که میره سرکار تا ۵ نمیاد 

اگه منم مثل شما یه راست برم کتابخونه ینی نمی تونم قبول بشم؟ 

کارش خوبه و اداری فقط مربوط به رشته ام نیست حتی بعضی اوقات اینقد خلوت هست که میتونم کتابامو ببرم بخو ...

خوبه که اگه دوست داشتی یه مدت برو شاید استخدامم شدی

کاربر چند سال پیش 😒 //من و دختر کوچولوم😚