2777
2789
عنوان

دیروز مهمون اومد خونمون حالم بد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چون خودت گفتی ضعیفی میگم 

درسای پزشکی خیلی سخته واقعا اونهایی که توی درس باهوش هستند به نظرم حق دارن این رشته رو بخونن چون واقعا سخته اگه مغزت نکشه خدایی نکرده آخر و عاقبتش میشه مثل خودکشی رزیدنت ها و اینترن ها، اکثرشون چون مغزشون نمی‌کشه خودکشی میکنن بیخیال پزشکی شو همین بهداشت رو ادامه بده هم کارت راحته هم حقوقش خوبه پرستیژش هم خیلی خوبه💛

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

عزیزم چون خودت گفتی ضعیفی میگم درسای پزشکی خیلی سخته واقعا اونهایی که توی درس باهوش هستند به نظرم حق ...

ممنون از نظرتون ولی اتفاقا من درسم همیشه خوب بوده و رفرنس هارو خیلی خوب متوجه میشم حفظیاتمم فوق العاده اس تنها مشکل من در دوران تحصیلم فقط ریاضی بوده که خداروشکر دیگه باهاش سروکار نداریم😊 تست استاندارد هم دادم ضریب هوشیم ۱۲۰ هستش🙏🌸

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

ممنون از نظرتون ولی اتفاقا من درسم همیشه خوب بوده و رفرنس هارو خیلی خوب متوجه میشم حفظیاتمم فوق العا ...

اتفاقا با ریاضی خیلی سر و کار داری توی پزشکی 

فیزیک پزشکی ، آمار زیستی ، آمار و تحلیل داده ها و...

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

اتفاقا با ریاضی خیلی سر و کار داری توی پزشکی فیزیک پزشکی ، آمار زیستی ، آمار و تحلیل داده ها و...

این ترم آمار حیاتی داریم مثل ریاضیات کنکور اصلا پیچیده و سخت نیست .بعلاوه من سال دهم و یازدهم یه مقدار کم کاری داشتم در کنکوری خوندن متاسفانه دیر به خودم اومدم و آزمون خطا نباید میکردم

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!