همیشه گفتم وبه نفع فرزندم هم بوده ولی نگفتم بیش فعال هست گفتم کمبود توجه وتمرکز داره چون واقعا هم تکانشگری نداره بیش فعالیش عدم تمرکز هست نوعش فرق داره اما اگه نوع شما همراه با
همیشه گفتم وبه نفع فرزندم هم بوده ولی نگفتم بیش فعال هست گفتم کمبود توجه وتمرکز داره چون واقعا هم تک ...
میشه یکم با من حرف بزنید و راهنمایی کنید دارو ها دچار خواب آوری نمی کنن بچه رو ؟ ۸ سال مقاومت کردم برای دارو درمانی ولی دیگه نه به خاطر دل خودم بلکه بخاطر آینده پسرم می خوام با دارو درمان شه😭😭😭
میشه یکم با من حرف بزنید و راهنمایی کنید دارو ها دچار خواب آوری نمی کنن بچه رو ؟ ۸ سال مقاومت کردم ب ...
من فقط ریتالین میدادم که اونم فقط روی تمرکز تاثیر داره واصلا خواب آور نیست من نوع بیش فعالی بچه شمارو نمیدونم ولی اگه تکانش گری داره ومثلا ریسپریدون بهش دادن یک دوره امتحانی بهش بده وتاثیرشو بررسی کن بعد تصمیم بگیر که بهش بدی یانه والبته باید داروهای مختلف رو امتحان کنی من به عنوان یک مادر اگه بچه ای تکانشگری داشته باشه بهش دارو حتما میدم ولی ریتالین رو میشه نداد یا کمتر داد مثلا توی دوران کرونا من کلا ریتالین نمیدادم بهش الان کلا دیگه دارو نمیخوره ودبیرستانی هست اینکه دارو بخوره یا نه رو توی تایم های مختلف باید بررسی کنی