2777
2789

پسرم کلاس دوم می خوام دارو رو براش شروع کنم نمی دونم اگه مدرسه بفهمه اجازه می ده ادامه بده یا نه

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه گفتم وبه نفع فرزندم هم بوده ولی نگفتم بیش فعال هست گفتم کمبود توجه وتمرکز داره چون واقعا هم تکانشگری نداره بیش فعالیش عدم تمرکز هست نوعش فرق داره اما اگه نوع شما همراه با

تکانش گری به نظرم نگید بهتر هست 

اگه درسو یاد میگیره و کلاسو بهم نمیزنه نگو البته توی مجازی اعتراض معلم هارو میدیدم که میگفتن خیال می ...

درسش عالی همه چیش خیلی خوب ولی کلاسو بهم می زنه

خوب درس یاد میگیره؟ اگه مثل بچه های دیگه سر کلاس ساکت باشه و اذیت نکنه کاری ندارن

یادگیری عالی حتی از بچه های معمولی بهتر ولی بی نهایت شلوغ و اذیت کن

همیشه گفتم وبه نفع فرزندم هم بوده ولی نگفتم بیش فعال هست گفتم کمبود توجه وتمرکز داره چون واقعا هم تک ...

میشه یکم با من حرف بزنید و راهنمایی کنید دارو ها دچار خواب آوری نمی کنن بچه رو ؟ ۸ سال مقاومت کردم برای دارو درمانی ولی دیگه نه به خاطر دل خودم بلکه بخاطر آینده پسرم می خوام با دارو درمان شه😭😭😭

یادگیری عالی حتی از بچه های معمولی بهتر ولی بی نهایت شلوغ و اذیت کن

یه سوال میتونم بپرسم؟ چجوری متوجه بیش فعالیش شدین؟ از چی بچه اینطور میشه؟ 

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

میشه یکم با من حرف بزنید و راهنمایی کنید دارو ها دچار خواب آوری نمی کنن بچه رو ؟ ۸ سال مقاومت کردم ب ...

من فقط ریتالین میدادم که اونم فقط روی تمرکز تاثیر داره واصلا خواب آور نیست من نوع بیش فعالی بچه شمارو نمیدونم ولی اگه تکانش گری داره ومثلا ریسپریدون بهش دادن یک دوره امتحانی بهش بده وتاثیرشو بررسی کن بعد تصمیم بگیر که بهش بدی یانه والبته باید داروهای مختلف رو امتحان کنی من به عنوان یک مادر اگه بچه ای تکانشگری داشته باشه بهش دارو حتما میدم ولی ریتالین رو میشه نداد یا کمتر داد مثلا توی دوران کرونا من کلا ریتالین نمیدادم بهش الان کلا دیگه دارو نمیخوره ودبیرستانی هست اینکه دارو بخوره یا نه رو توی تایم های مختلف باید بررسی کنی