2777
2789
عنوان

چرا نوجوونا انقد بی ادبن

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 58 پست
هرچی جلوتر میریم،ادب کمرنگ تر میشهما به جوونای الان میگیم بی ادب،پدرمادرامون به مامیگفتن بی ادب،پدرب ...

ن الانا واقعا بی ادب شدن ما کی ازاین کارا میکردیم 

من خودم دانشجو هم بودم ن خودم ن دوستام ن تو دانشگاه انقد دریدگی و بی حیایی نبود 

الان افتضاح شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه دخترا بدتر شدن پسرا من دیدم باز جلوی مردم یکم رعایت میکنن بعضی دخترا که فکر میکنن هر چقدر ب ...

من که تو جامعه دیدم، دخترا خیلی بدتر از پسرا شدن

بی حیا و... 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
واقعا باید گفت اللهم عجل لولیک الفرجزمانه بد زمانه ای شده

فقط همین راه نجاته

اگر کسی واقعا دغدغه داره برای بچه اش و خانواده اش باید دعا کنه، امام زمان علیه السلام بیان، چون جامعه داره میره به سمت سقوط ارزش های انسانی و اخلاقی 

اللهّـــمَ عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

خواهرم مدیر دبیرستانه چیزایی از حیایی دخترا تعریف میکنه شاخ در میاریم مادرهاشونم از اونا بدتر به راحتی دختراشونو به هرزگی تشویق میکنن بدبختها تجدد و با هرزگی اشتباه گرفتن به اسم ازادی زن خودشونو شبیهه مردا میدونن لات بازی در میارن

تو سن حساسی ان یه بخشیش برمیگرده به خانواده یه بخشیشم جامعه

ما تو خونمون اصلا ازین حرفای ناموسی و جنسی نداریم و نداشتیم خداروشکر ولی مدرسه که رفتم راه به راه از هر طرف فوش می‌شنیدم مغزم پر شده بود الفاظ رکیک همش تو خونه باید حواسم و جمع میکردم یک وقت اشتباهی از دهنم حرف بدی در نره