2777
2789
عنوان

چرا نوجوونا انقد بی ادبن

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 58 پست
جالبه ب خواهر مادر همدیگه فحش میدن عین خیالشونم نیست قبلاً یکی اسم خواهر و مادر طرفو می‌آورد جرش مید ...

اون بخاطر تعصب و دین و غیرن و خوب بودن بود

الان که دوستی و رابطه شده عادی

و همه میگن مشکلی نداره

بنظرت تعصب و ... هم باقی میمونه؟

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییی من خودم متولد 83 ام جوونم این چیزا رو زیاد شنیدم خب ، ولی تو همین مهمونی خانوادگی از پسرای ۱۳/۱۴ ساله فامیل یه فحشایی شنیدم که مغزم قفل کرده بود ، رفته بودن اتاق با هم مسابقه گذاشته بودن به مامانای هم فحش میدادن بعد میخندیدن میگفتن شوخیه همش اصلا هنگ کرده بودم من 

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .

حالا بیا هی تو خونه رعایت کنباور کن من تو خونه ی بیشعور نمی‌گم اونوقت باید بچم بره تو اجتماع فحش مثب ...

تو شبیه مادر منی ماهم توخونه مون ممنوع بود پدر .مادرم خیلی رعایت می کردن ولی الان که رفتم دانشگاه دارم می‌شنوم دیگه ولی خب بار به خاطر همون تربیت تکرار نمی کنم فقط گوش میدم و اجازه نمیدم که به من بگن

وقتی نهالی کج بره بالا و رشد کنه، خیلی سخته صاف کردنش

نه جدی اکثرا چون فکر می‌کنند باحاله یا تو جمع دوست هاشون اینجوری پذیرفته میشن این حرفارو می‌زنند بزرگتر بشند خودشون میفهمن ادب خیلی قشنگ تر و باحال تره 😂 مگر اینکه کلا تربیت خانوادگی و خونشون مشکل داشته باشه

نه جدی اکثرا چون فکر می‌کنند باحاله یا تو جمع دوست هاشون اینجوری پذیرفته میشن این حرفارو می‌زنند بزر ...

مشکل عزیزم قسمت دوم حرفت هست

مشکل خانواده هاست

یه پسره تقریبا 7 8 ساله از همسایه هامون خیلی بد فحش میداد، به همسرم گفتم برو به باباش بگو کمتر فحش بده این بچه اینقدر نیاد تو کوچه فحش بده! 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
دخترا قبلاً با وقار بودن الان از پسرا بدترن خودمم پارسال دیدم دختره ب دوستش می‌گفت چیزم تو ...بقیشو ...

دقیقا استارتر همینطوره متاسفانه ههییی ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

ن الانا واقعا بی ادب شدن ما کی ازاین کارا میکردیم من خودم دانشجو هم بودم ن خودم ن دوستام ن تو دانشگا ...

رفته رفته بدتر میشه 

همینکه جلو بزرگتر روسری سرمون نباشه،یا دراز بکشیم نهایت بی ادبی بود

الانم بنظر ما نهایت بی ادبی فحش ناموسیه

چند سال دیگه میگیم خداپدر اینارو بیامرزه،بی ادبی مثلا میشه رابطه های آزادمحارم یا بدتر از اون

هنوز مونده تا خیلی چیزا نمایان تر شه

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴