2777
2789
عنوان

چرا نوجوونا انقد بی ادبن

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 58 پست
شما دو تا پسر دیدین من دو دختر دیدم حرفهایی مستهجن بالای سی و پنج سال میزدن و فحش های رکیکی میدادن ک ...

دخترا قبلاً با وقار بودن الان از پسرا بدترن 

خودمم پارسال دیدم دختره ب دوستش می‌گفت چیزم تو ...بقیشو دیگه خودت بگیر

خواستم بگم آخه تو چیز داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط پسر که نیست دختر هم تو خیابون دیدم فحش های .. مبداد

متاسفانه دخترا بدتر شدن پسرا من دیدم باز جلوی مردم یکم رعایت میکنن بعضی دخترا که فکر میکنن هر چقدر بی حیاتر باشن جذاب ترن

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
تو مدارس چون اکثرا فحش میدن و بی ادب هستند دخترم میگه اگه یکی به من فحش میده من جواب ندم یعنی بیزبون ...

حالا بیا هی تو خونه رعایت کن

باور کن من تو خونه ی بیشعور نمی‌گم اونوقت باید بچم بره تو اجتماع فحش مثبت ۱۰۰یاد بگیره

جالبه ب خواهر مادر همدیگه فحش میدن عین خیالشونم نیست قبلاً یکی اسم خواهر و مادر طرفو می‌آورد جرش مید ...

قسم جون مادرشونم‌میدن ب دروغ ...اوضاع وخیم تر از این حرفاست مثل نقل و نبات دروغ میگن و فوش میدن...چ شوددد.......

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

نوجوونا هیچی ، برو دخترای جوون رو ببین ، تو پارکا بلند فحش بد میدن ، با تلفن صحبت میکنن بلند فحش میدن

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

جالبه ب خواهر مادر همدیگه فحش میدن عین خیالشونم نیست قبلاً یکی اسم خواهر و مادر طرفو می‌آورد جرش مید ...

این نسل خیلیاشون براحتی میتونن ناموسشونو اجاره بدن چون کلمه غیرت اصلا براشون تعریف نشده

ترکیده سابق

چون خانواده ها بچه هاشون رو تربیت نمی کنن

بچه ها رو ول کردن به امان خدا و انگار آسمون دهن وا کرده بچه اینا افتاده پایین

نتیجه عدم تربیت و لوس بار آوردن میشه همین

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
خدا ب داد بچه هامون برسه تو این جامعه فقط فحش یاد میگیرن حالا هی تو خونه رعایت کن

منکه همش بهشون میگم

به لقمان حکیم، گفتن ادب از کی آموختی گفت بی ادبان، هر چه آنان گفتن من از آن دوری کردم

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
من معلمم هستم و اینو بگم بهتون که از هر کلاسعل نفره ،، حداقل نصفشون بسیار بی ادب هستن و وقیح

واقعاً برای ورود معلم به کلاسم احترام نمیکنن که به ایستن

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد