2777
2789

۲تا سقط داشتم یکی تو۷هفته قلب نداشت یکی پوچ بود تو ۴ هفته سقط شد دلیلش چیه به نظرتون 

یعنی درست میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری من سه تا قلب تشکیل نمیشد اونم باید آمپول میزد هی دکتر عوض میکرد و از قبل آزمایش مداد مطمئن بشه باردار میشد بعد سه تا چهارمی رو آورد اما چسبندگی شدید گرفته بود که چهارمی معجزه بود دیگه آمپول زدن مشکلی نداشت

عزیزم،خدا بهت ارامش بده آره درست میشه چرا نشه،من دوتا زایمان زودرس داشتنم یه سقط،بعدش دوبار بارداری موفق داشتم،ایشاالله به زودی خدا یه فندوق کوچولو میزاره تو دلت🫂😘

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

و دوست و همکار خودم سه تا قلب تشکیل نمیشد اونم چون باید آمپول میزد و خودشو مشکل قلبی داشت بعد ده سال چند. روزه زایمان کرده ولی خیلیبارداری سخت داشت هشت ماهه دنیا اومد  براش دعا کنید الان تو دستگاهه