2777
2789

آمپول و سرم هم دکتر براش نوشت یه تا تا حالا زده ولی سرفه ش هنوز خوب نشده چیکار کنم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

شربت ضد سرفه بهش بدین 

شبها موقع خواب اگه سرفه کرد یه نیم لیوان آب ولرم بهش بدین 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت ضد سرفه بهش بدین شبها موقع خواب اگه سرفه کرد یه نیم لیوان آب ولرم بهش بدین

عزیزم دارم بهش دیفن هیدرامین و دکسترومتورفان میدم دکتر براش نوشته کم کرده ولی خوب نمیشه اصلا نمی‌تونه چیزی بخوره سرفه نمیزاره 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
باز ببر دکتر شاید نیازه اسپری بزنه پسرم گاهی اینطور میشه با یه دوره مصرف اسپری تموم میشه

میشه اسم اسپری روبگی به خدا دیگه حوصله رفتن ندارم 

عزیزم دارم بهش دیفن هیدرامین و دکسترومتورفان میدم دکتر براش نوشته کم کرده ولی خوب نمیشه اصلا نمی‌تون ...

ببرین پیش متخصص 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

ببرین پیش متخصص

پیش متخصص ریه بردم متخصص عفونی هم بردماطفال هم بردم که دیگه داروهایی که نوشتن رودارم انجام میدم واقعا موندم 

خلط داره؟من شربت زوفا عسلی خیلی ازش نتیجه گرفتم نهایت باید اسپره سالبوتامول استفاده کنه ببر متخصص آل ...

ممنون عزیزدلم 

میگم عزیزم این اسپری خوبه خوبش می‌کنه 

دختر منم با بچه شما همسنه یه ماه همش سرفه .سرفه اش کمتر شده ولی قطع نشده .از دخترمم هممون گرفتیم نم ...

چیکار کنم عزیزم واقعا اعصابم بهم ریخته من و بابام مامانم داداشم همگی از بچه من بیماری گرفتیم خودمم سرفه م مونده بچه م هم سرفه ش مونده و غذا که میخواییم بخوریم سرفه نمیزاره 

به خدا میترسم سرش 

میشه اسم اسپری روبگی به خدا دیگه حوصله رفتن ندارم

شاید بچه شما نیاز نداشته باشه، اسمشو نمیدونم یه آبی یه نارنجی میده. شبا موقع خواب گلو و گردنشو چرب کن یه پارچه پنبه ای تاکن گرم کن بذار زیر لباسش و دمنوش دونه به بده

پیش متخصص ریه بردم متخصص عفونی هم بردماطفال هم بردم که دیگه داروهایی که نوشتن رودارم انجام میدم واقع ...

یه مقداری پول به نیت صدقه جهت خوب شدنشون  شب  بزارین زیر سرش فردا صبح بردارین بدین به یه فقیر مستحق

خلط داره؟من شربت زوفا عسلی خیلی ازش نتیجه گرفتم نهایت باید اسپره سالبوتامول استفاده کنه ببر متخصص آل ...

گاهی خلط دار گاهی خشک ولی موقع غذا خوردن بیشتر سرفه می‌کنه برا همین می‌ترسه غذا بخوره باعث میشه هیچی نخوره 

یه مقداری پول به نیت صدقه جهت خوب شدنشون شب بزارین زیر سرش فردا صبح بردارین بدین به یه فقیر مستحق

ممنون عزیزم