2777
2789
عنوان

از دست دستیارم میخوام سر با بیابون بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 38 پست
دخترم ۱۵ سالشه و قراره دندوناشو ارتودنسی کنیم،یه دندون نهفته داره ،نیش پایین،به صورت افقی زیر دو تا ...

Cbct گرفتین ازش؟ سی تی اسکن مخصصوص دندون

بر اساس اون باید تصمیم گرفته شه گاهی متخصص ارتودنسی میبینه که نمیتونه بیارتش سر جای اصلی پس همون اول باید جراحی بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Cbct گرفتین ازش؟ سی تی اسکن مخصصوص دندونبر اساس اون باید تصمیم گرفته شه گاهی متخصص ارتودنسی میبینه ک ...

اره گرفتیم ،گفت بکشیمش من گفتم نمیشه نکشین گفت حالا بزار ببینم چکار میکنیم ،دکتر گفت احتمالا فضایی نباشه که بیارمش بالا

یه سوال استارتر.نن دندونم را پریشب عصب کشی کرد و همون وقتم پر کرد.خیلی خارش داره لثه م .دائم میخاره.بعدم مگه اول عصب کشی نمیکنند بعد دوروز بعد پر کنن.اینقدرم تند انجام داد ۲۰ دقیقه همه را باهم انجام داد

میترسم درست انجام نداده باشه اینهمه خارش داره

و اینکه قبلش یه عکس گرفت وسطش هم بعد عصب کشب عکس گرفت و بعد پرکدو اخرهم عکس گرفت

یه سوال استارتر.نن دندونم را پریشب عصب کشی کرد و همون وقتم پر کرد.خیلی خارش داره لثه م .دائم میخاره. ...

سلام

خارش لثه ممکنه حساسیت به مواد استفاده شده باشه ربطی به خود عصب کشی نداره

اینکه فاصله بیوفته بین عصب کشی و ترمیم هم بستگی داره که وضعیت کانال عصب چطوری باشه اگر خونریزی یا عفونت نداشته باشه همون جلسه میشه پر کرد

عزیزم مرزگذاری کن روابطتت رو صرفا نباید گل بگی و بشنوی خط قرمز هاتو مشخص کن و ازشون دفاع کن پروفیت ع ...

من اصلا با اینا صمیمی نمیشم اینا تلاش میکنن صمیمی شن فقط من نمیتونم عصبی شم

اره خدلردشکر خوبیم با شوهرم

سلام عزیزم خوبی؟

ببین هرمنشی یا دستیاری بیاد مرز واسش تعیین نکنی ممکن از حد خودش فراتر بره فرقی نداره کی باشه

وقتی مریض نیس بهش بگید نه تو ترمیم نه زیبایی نه اندو نه حتی جرمگیری نباید بالا سر مریض صحبت بشه چون بیمار خ زیاد داشتم شاکی شده  و اصلا دوس ندارم اسم مطب بد جا بیفته

بگو ممکن یادتون بره حواستون نباشه من اگه بهتون نگاه کردم لطفا صحبت رو قطع کنید. اگر اعتنا نکرد تنبیه قائل بشین مثلا کم کردن حقوق

و حتما رو این مرزبندیتون مصر باشین و کوتاه نیاین و تفاوتی بین جرم گیری و اندو قائل نشین  وقتی صحبت نکنه نظر کارشناسانه هم نمیدن🤦‍♀️

بعد ک کار مریض تموم شد و رفت باهاشون صحبت کنین یا تشکر کنین یا هرچی تا خیلی هم فضا خشک نباشه

سلامخارش لثه ممکنه حساسیت به مواد استفاده شده باشه ربطی به خود عصب کشی ندارهاینکه فاصله بیوفته بین ع ...

ممنون از شما.الان چندروزه خارش ادامه داره خیلی اذیت کننده است.

من قبلا یه بار بیهوشی گرفتم در یه عمل سرپایی و حالم بعدش خیلی بد شد که گفتند به یه نوع بیهوشی حساسیت داشتم ولی نمیدونم اسم دارو چی بدده .ممکنه از همون نوع باشه