2777
2789
عنوان

بین سرنوشت ساز ترین دوراهی زندگیم قرار گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 73 پست

سلام 

ببین دو موضوع الان مطرحه یکی رشته هست یکی دانشگاه هست که کدوم ارجحتر هست 

طبق تجربه من از مهاجرت اینکه کدوم دانشگاه درس خوندی اصلا اهمیت نداره تا حدی که دانشگاه آزاد بهتر از سراسری هست و اپشن های بیشتری داره 

تو دانشگاهی که من خوندم براشون فرقی نداشت که از شریف بودیم یا آزاد یا دانشگاه درجه چندم سراسری یا حتی دانشگاه پیام نور تازه بحث آزاد کردن مدرک سراسری هم معضلیه در حدیکه خیلی ها با اینکه دانشگاه سراسری قبول میشن ترجیح میدن برن ازاد

برای مهاجرت معدل مهمه نه دانشگاه در مورد بازار کار تو ایران هم من ندیدم که فرقی بگنه از کدوم دانشگاه فارغ التحصیل شدین برعکس مهارت مهمتره 

در مورد ادامه تحصیل در ایران نمیدونم شاید دانشگاه بهتر و بهشتی مشهد اپشنی حساب بشه 

من خودم تو ایران ارشد گرفتم دیگه phd نگرفتم 

پس تمرکزت رو بزار روی رشته ات کدوم زشته آینده شغلی بهتری در ایران و مسیر بهتری برای مهاجرت داره و مورد بعدی هم علاقه ات هست 

رشته بهداشت و پرستاری هر دو مسیر خوبی برای مهاجرت داره بازار کار پرستاری مسلما در مهاجرت بهتره 

مثلا شما با پرستاری میتونی هم مهاجرت تحصیلی بری هم مهاجرت کاری 

اما در بهداشت فقط احتمال مهاجرت تحصیلی برات هست 

فکر میکنم برای پرستاری نمره ایلتس بالاتری نسبت به بهداشت میخواد 

سلام ببین دو موضوع الان مطرحه یکی رشته هست یکی دانشگاه هست که کدوم ارجحتر هست طبق تجربه من از مهاجرت ...

سلام عزیزم ممنون از پیام مبسوط و خوبتون 

فقط یه سوال من علاقه ام بیشتر به بهداشت هست تاپرستاری 

بنظر شما منطقی هست ک پرستاری و ول کنم سراغ بهداشت برم؟

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بیشتر توضیح بدید اخه همه تو تاپیک قبلم کفتن ورستاری

ببین محیط شهر تهران خیلی گسترده است و چیزای زیادی برای یادگرفتن داره.

کارمندای دانشگاه شهید بهشتی قابل مقایسه با دانشگاه آزاد نیستن( دقت ، سرعت، رفتار درست و وظیفه شناسی خیلی بیشتری دارن)

سطح علمی دانشگاه، اساتید سطح بالا، منابع خوب ، رقابت بالا بین دانشجو ها و کار با نرم افزار های قوی به نظرم می‌تونه شمارو به یه مهندس بهداشت سطح بالا تبدیل کنه اما دانشگاه آزاد سمنان یه پرستار متوسط به پایین تحویل جامعه میده.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بخاطر سنت حق داری ک دوست داری بری شهرهای بزرگ و خوب و تجربیات جدید کسب کنی .منتها شما نظر خواستی منم ...

ممنو عزیزم 💝 

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔