2777
2789
عنوان

بین سرنوشت ساز ترین دوراهی زندگیم قرار گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 73 پست
سازمان های آب و فاضلاب، وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، شهرداری ها، بیمارستان ها، سازمان های محی ...

ممنون عزیزم قبلاکردم 

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

ممنون عزیزم واقعا قوت قلب دادی 🌱😍🤍❣️

قربونت بشم♥️🎀💕در راهی که داری میری و علاقه داری یک درصد هم شک نکن چون مطمئنا موفق میشی.

اگر کاری رو بری که در آمد داره ولی علاقه نیست هزار تومن هم ازش در نمیاد پس همونی و برو که علاقه داری شک نکن هم در آمد داری هم میتونی باهاش مهاجرت کنی🌿✨🤍

تازه رشته ای که میخوای بری شرایط مهاجرتش خیلی خوبه و بیشتر کشورها قبول میکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت بشم♥️🎀💕در راهی که داری میری و علاقه داری یک درصد هم شک نکن چون مطمئنا موفق میشی.اگر کاری رو ...

ممنون عزیزم 😍 🤍🌱

انشاالله درتمام مراحل موفق و موید باشید

کی گفته پرستاری خارج حمالیه؟ 😶😶

اتفاقا خیلیم پرستیژش بالاست 

به مقطع داره به اسم DNP یا doctor of burse practitioner که حق تجویز دارو و مطب دارن و بیمار ویزیت میکنن

خارج از کشور پرستار متخصص آندوسکوپی و... داریم که تو ایران نداریم 

از منابع معتبر اطلاعات بگیرین که اشتباه نکنین

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

کی گفته پرستاری خارج حمالیه؟ 😶😶اتفاقا خیلیم پرستیژش بالاست به مقطع داره به اسم DNP یا doctor of bu ...

عزیزم قصد توهین ندارم 

کلا وقتی خودمو رو تصور میکنم میبینم از پرستار بودن ومسیولیت هاش میترسم 

علاقه به تدریس و پژوهش دارم

و راجع به بهداشت محیط، تو ایران خیلیا ازش دارن انصراف میدن چون اصلا بازار کار نداره 

خارج از کشور خوبه اما الان با توجه به شرایط تراول بن مهاجرت سخت شده اگه قراره مهندس بشی کلی مهندسی های بهتر هست مثل برق با کامپیوتر که خیلی تاپ و عالین به نظرم برو اینارو بخون اگه میخوای مهندس شی

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

و راجع به بهداشت محیط، تو ایران خیلیا ازش دارن انصراف میدن چون اصلا بازار کار نداره خارج از کشور خوب ...

خب ایناکه نمیتونم تو شهید بهشتی بخونم 

من میخوام دانشگاه هم شهید بهشتی باشه وگرنه پرستاری ازاد هم اوردم دولتی هم اگه الویت میزدم قطعی میاوردم

عزیزم واقعا میگی؟😍اخه من قبلا هم تاپیک زدم همه گفتن پرستاری بخاطر همین سست شدم

ببین الان بهشتی ک بری یسره کار برات حاضره چون مدرکت معتبره

پرستاری ک بری کلی سختی داره تازه اگ بخای از آزاد فارغ التحصیل بشی معلوم نیس فردا بری سرکار یا ن ولی از اونجا همچی برات ردیفه

ببین الان بهشتی ک بری یسره کار برات حاضره چون مدرکت معتبرهپرستاری ک بری کلی سختی داره تازه اگ بخای ا ...

مرسی عزیزم 😍 😍 🌱 

اخه بعضیا میگن پرستاری دانشگاهش مهم میست کار واسه همشون هست اما بهداشت کارش تضمین نیست و .. اینا چه میدونم بیکلاسه از این حرفا میزنن واقعا دلسرد میکنن ادمو

الان ایشون تو یکی از بهترین دانشگاه های کشور اسمش اومده چرا باید بخونه برا سال دیگه😂😂😂

❣️🤍😍🌱ممنون قشنگم 

مرسی عزیزم 😍 😍 🌱 اخه بعضیا میگن پرستاری دانشگاهش مهم میست کار واسه همشون هست اما بهداشت کارش تضمی ...

اصلا ب حرف مردم اهمیت نده

بیین دلت چی میگه تو ک علاقه داری برو دنبال هدفت همچی خودش برات جور میشه