2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زن خوبیه اما ای کاش میمرد💔💔💔🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو همسرت بگو فلان روز واسم وقت دکتر بگیر تایمت رو ازاد کن بریم 

انگار غیرمستقم میگی کمرم درد میکنه متوجه نیست باید خودش ببره و فک میکنه خانوادت باید ببرن

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
بگو همسرت بگو فلان روز واسم وقت دکتر بگیر تایمت رو ازاد کن بریم انگار غیرمستقم میگی کمرم درد میکنه م ...

نه بهش گفتم بریم دکتر گفت بخدا چیزیت نیست بچ کمرت افتاده میریم دکتر اما بچ افتاده 

حالام مستقیم گله کردم هر چی گفت ببرمت گفتم نمیام 

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا قربونت برمممم اونقدر خجالتم نده می‌دونم چقدر منو دوست داری 🕋🕋😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️نه بخاطر نعمت های قشنگت  بلکه بخاطر اینکه خیلی بهم توجه داری 😭😭❤️❤️❤️❤️🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠

مشکل اصلی همسرت که الویت بندی نمیدونه و بلد نیست تعادل بین همسرش و مادرش برقرار کنه با مرگ مادر همسرت چیزی درست نمیشه توجه خاصی به دست نمیاری 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

عجب ذاتی داری الهی که عروسی عیییین ذات خودت قسمتت شه ارزوی مرگتو بکنه تا تاج و تخت بیوفته دستش!!!!چر ...

گمشوووو عقده ای معلومه از اون خواهر شوهر و مادرشوهر هایی همون مدلی

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا قربونت برمممم اونقدر خجالتم نده می‌دونم چقدر منو دوست داری 🕋🕋😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️نه بخاطر نعمت های قشنگت  بلکه بخاطر اینکه خیلی بهم توجه داری 😭😭❤️❤️❤️❤️🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠

گمشوووو عقده ای معلومه از اون خواهر شوهر و مادرشوهر هایی همون مدلی

تو گمشو عقده ای،دعای بدی نکردم که برات گفتم عروسی جفت خودت قسمت خودت بشه باید خوشحال بشی که!!!!ببین چه قد ذاتت خرابه که ناراحت شدی

تو گمشو عقده ای،دعای بدی نکردم که برات گفتم عروسی جفت خودت قسمت خودت بشه باید خوشحال بشی که!!!!ببین ...

ذات او خرابه بی همه چیز گمشو از تاپیک من برو وقتی اونقدر عقده داری اونقدر روسیاهی پس نظر نده