2777
2789

همسرم یه عادت بدی داره اصلا لباساشو درست جمع نمیکنه 

اوایل می‌دیدم میگفتم اشکال ندارع شاید عجله داشته یا هرچی خودم تا میکردم لباسای کثیفشو جدا میکردم میشستم 

ولی دیدم نه حتی وقتایی که خونست و عجله نداره و به قولی خسته هم نیست اینکارو می‌کنه

شلوارشو همینجوری در میاره میندازه کف زمین 

لباساشو چپه میندازه تو کشوی لباساش 

کل بوی عرق لباساش از کشوی اون وارد کشوی من میشه 

یه مدت برنداشتم همینجوری میزاشتم لباساش چروک بشه تا وقتی میپوشه متوجه بشه نظم و اینا مهمه و به خودش بیاد

ولی دیدم نههع لباساشو همینجوری چروک چروک میپوشه و اصلا براش مهم نیست 

یکی دوباری هم بهش گفتم یکم رعایت می‌کنه دوباره بعد یکی دو روز دوباره مثل قبل میشه

بعد من خودم حساسم دوست ندارم کشو‌ و اتاقا بهم بریزه 

چیکار کنم شما بگین 

وای فکر کردم مامانم تاپیک زدهکلا خانواده بابام همینطورین، عادت کرده از بچگی، درست نمیشهمامانم اینقدر ...

مشکل از تربیت مادراس 

کاش خانواده ها همونقد که روی تربیت دخترشون حساس بودن روی تربیت پسرشون هم بودن

که دخترای بدبخت نخوان تو آینده پسراشونو تازه تربیت کنن و کلی حرص بخورن سرش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اوایل خیلی به این چیزا فکر میکردم

ولی حالا از خواب که پامیشم هدفون میزنم خونه رو دسته گل میکنم،از بیرون میایم لباس شسته میشه اگه کثیف باشه بعدش فرداش اتو میشه مرتب می‌ره تو کمد با بوی خوش

اعصابمم آروم تره

ولی جوراب و لباس زیرش رو خودش می‌شوره همسرم همیشه

منم اوایل خیلی به این چیزا فکر میکردمولی حالا از خواب که پامیشم هدفون میزنم خونه رو دسته گل میکنم،از ...

عزیزم من کار و درس و زندگی دارم صبح با دل خوش نمیتونم هدفون بزارم خونه رو دست گل کنم 

عزیزم من کار و درس و زندگی دارم صبح با دل خوش نمیتونم هدفون بزارم خونه رو دست گل کنم

بخدا منم مثل تو ولی از خونه ی تمیز و مرتب لذت میبرم یه پسر سه ساله هم دارم

خب خونه ت هم زندگیته دیگه تو که نمیتونی شوهرت رو تغییر بدی خودت تغییر کن