2777
2789
عنوان

پیراپزشکی آزاد یا کنکور دوباره

68 بازدید | 7 پست

پیراپزشکی آزاد می ارزه واقعا؟تو شهر خودمون میگن پیراپزشکی داریم بدون کنکور بدون انتخاب رشته ولی شهریه زیاد 

شنیدم مامایی و هوشبری و اتاق عمل داره 

می ارزه برم بخونم با نه دوباره کنکور بدم به امید فرهنگیان?

۱۹ سالمه چند ماه دیگه میشم ۲۰ محیط خوبی هم برای خوندن ندارم ولی خب🤧

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

اسی رشته هایی ک گفتی هیچ کدوم بدون کنکور نیستن

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حقیقتا تا جایی که میدونم رشته های پیراپزشکی نمیشه بدون کنکور رفت ولی میگم بازم اطلاعاتی در این رابطه نداره

و اگه توانایی مالیش داری نمون پشت کنکور با توجه به اینکه محیط هم مناسب درس خوندن نیست

بچه ها، منم میخوام پرستاری بدون آزمون شرکت کنم.

کسی میتونه کمکم کنه؟ دفترچه کنکور چه تا یخی میاد؟

خود کنکور کی برگزار میشه؟ یذره منو راهنمایی کنین.

یه کتاب جامع درس و تست از زیست هم بگید من بخونم.

کسی هست کتاباش رو نخواد؟ زیست ۳ سال دبیرستان و یه کتاب تست جامع.

آقا من دکترا دارم، به من بیچاره کمک کنین، خیر ببینین، میخوام برم دنبال علایقم تازه تو ۴۰ سالگی.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.