2777
2789
عنوان

اصلاتیشرت نمیپوشیدحالادورروزه میره دانشگاه میپوشه🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 31 پست

ذات شون همینه وقتی میبینن رو یه چیزی حساسی میرینن بهش

من لُرم از نسل کاسیت، من لُرم از نسل یوتاب،من لُرم از نسل بی بی مَریم بختیاری من لرم اصالت من نیاز به فریاد زدن نداردما سازنده تاریخ و آثار موزه ها هستیم اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دبیرستانی هستی؟ عزیزم کلا قیدشو بزن دیگه رک بگم بهت 😄

نه منم امسال قبول شدم اما نرفتم پشت میمونم تارشته ی موردعلاقموبیارم

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

آخه چقدر کوچولو تازه داره میره دانشگاه؟ هر چی بیشتر حساس باشی خودت آزار میبینی اون خودش باید خوب باش ...

نه اون24سالشه اما به دلایلی امسال رفت دانشگاه آزادثبت نام کرد تاکارش اوکی بشه

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

سعی کنید شرایط رو‌واسش مهیا کنید که اگه قراره کار انجام بده انجام بده حداقل دیگه فکرو خیال نمیکنید همیشه. 

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

نه اتفاقا به جا حساس شدی:)میدونم چه حالی داری

دارم گریه میکنم باورت میشه😭😭😭

نابود میشی با این فکرا..... کسی که بخواد بره اونو به میخ بکشی میره... اونی که بخواد نره... هر کاری بکنی بازم به پات ایستاده است

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

شوهر منم پارسال دانشجو شده،هر سری تیپ می‌زنه میخواد بره دانشگاه،اما من ناراحت نمیشم بابا ،بزار با اع ...

منم عشق بچیگی همیم 

ولی میترسم چون تاحالا توهمچین محیطی نبوده

اعتماد دارم بهش ولی با این حرکتش رسماگندزدحس میکنم

گلم درک میکنم حستو❤

اما فقط خودتو عذاب میده

ایشون چشمش شما رو میبینه و دوست داره

اینکه هر لباسی بپوشه بستگی به راحتی خودش داره فقط وگرنه هیچ قصدی پشتش نیس 

الان دانشگاه ناراحتت میکنه

کوچه و خیابون و مهمونی و کافه و پارک و تو فامیل رو چیکار میکنی عزیزم

اذیت میشی با این فکر فقط

فکرای بد نکن رو خوبیاش فوکوس کن

خوشبخت باشی❤

میتونین ماهی صدام کنین🎀

بهش هیچی نگو 

بدتر میشه 

اگه ازش مطمعن هستی دیگه نگرانی نداره 

باهاش تخم و تخم نکن 

یه وقتی پای مقایسه میاد وسط ناخواسته کشیده میشه به سمت آرامش و خنده 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

بهش هیچی نگو بدتر میشه اگه ازش مطمعن هستی دیگه نگرانی نداره باهاش تخم و تخم نکن یه وقتی پای مقایسه م ...

اتفاقا الان دعوامون شد:)