یکی از دانش اموزانم پدرش تو کماس و حالش خیلی بده پدر و مادرش هم از همدیگه طلاق گرفته بودن ، این بچه سه شنبه هفته پیش به من خودش پیام داده بود که واقعا فردا نمیتونم بیام حالم حیلی خرابه . توی هفته های قبلی هم چهار پتج تا غیبت داشت ولی من نمیدونستم علتشو و چیزی بهم نگفته بودن ، امروز مادرش اومده بود غیبت شو موجه کنه مدیر به این بنده خدا گفته غیبتت غیرموجهه باید بری اداره و این صحبتا این خانم هم بهشون گفته بوده همسر سابقم تو کماس شرایط اوکی نداره مدیر هم گفته تو سرپرستشی و ما به پدرش کار نداریم و اینا ، این مادر اومدن بالا به من گفتن این جریانو منم ناراحت شدم که چرا شرایط دانش اموز درک نکردن من سالهای قبل دانش اموزانی داشتم با شرایط عادی که نصف سال نیومدن و باهاشون کاری نداشتن . خلاصه رفتم پایین جلو در مدیره بود موقع خداحافظی جلومو گرفت درمورد این دانش اموز گفت منم گفتم شرایطش خوب نبوده بعد برگشت گفت شما چزا زودتر به ما نگفتی گفتم منم اخرای هفته ی قبل خودش بهم گفته نه مادرش مثله همیشه میخواستن کاسه کوزه بندازن سرمعلم، حالا از یه چیزی ناراحتم متوجه شدم مادر دانش اموز و دخترش تو راهرو بودن البته از ما فاصله داشتن یوقت از من دلخور نشن یا مدیره نره بگه معلمتم خبر نداشته و این حرفا داستان سازی شه البته من واقعا هم توی این سه هفته بی اطلاع بودم دوستان تگران شدم بنظرتون الکی برام حرف درمیاد؟ راستش من سه شنبه متوجه شدم از این ترسیدم که دانش اموز از رو بچگی چیزی گفته باشه چون سالهای قبل دانش اموز داشتم به دروغ میگفت مامانم داره میمیره سرطان دارم سر همین شک داشتم چون ابتدای سال هم هس شناخت درست ندارم
خب باید میگفتی به مدیریت یا معاونت مدرسه اونا خودشون راست و دروغشو درمیاوردن
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚