2777
2789
عنوان

آرزومه یه دختر سلیطه وحشی عروسمون شه

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 62 پست
عجله نکن، شب دراز است و قلندر بیدار، وقتی اینجوری شد بهش بگو چی شد غیرتت کجا رفت،فقط. و من غیرت داشت ...

😓

تف تو همچین غیرتی

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله خدا ب راه راست هدایتشون کنه

هعی🥲

ممنون که وقت گذاشتی❤️

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

کاش منم داداش داشتم بهم گیر بده🥲

میدونی چیه

داداش داشتن خوبه

ولی داداش گیر عذابه😓

میدونی چیهداداش داشتن خوبهولی داداش گیر عذابه😓

فداتشم ایشالا یه بخت خوب عالی گیرت میاد میری

اونم یه زن میگیره آدمش میکنه

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

این دعاها بد گیراست😄من ارزو داشتم ی عروس قرتییی خوشگل  مناسب اخلاق داداشم قسمتش شه ، داره میشه

ماشالله دختره انگار از کارت پستال دراومده🥲

مامان دوتا گل پسر

بنظرتون زن باید پسر مردم و ادب کنه؟

دقیقا اینا فکر میکنند دختر مردم موش آزمایشگاهی که با تروماهای پسرا زندگی کنند وبجنگند وآدمش کنند

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

من یه دوست داشتم یعنی همسایه مون بودن داداش وحشی گیر یعنی این دوست من بچه فکر کن چادر مشکی سرش میکرد تو کوچه بازی میکردیم تا داداشش میومد بدو بدو از ترسش میرفت خونه الان داداشش زن گرفته زنش اصلا مانتو و شال سر نمیکنه 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

بنظرتون زن باید پسر مردم و ادب کنه؟

اونکه نه

ولی اطرافم هرچی پسر دیدیم برای مادر و خاهرش شاخه وقتی زن میگیره موش میشه

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

دقیقا اینا فکر میکنند دختر مردم موش آزمایشگاهی که با تروماهای پسرا زندگی کنند وبجنگند وآدمش کنند

هیچ بایدی در کار نیست 

من منظورم این بود پسرا برا زنشون لال میشن ولی برا خاهرشون زبون دارن

پسرخاله هام انقد خالم و اذیت کردن حالا زناشون گزاشتن رو سرشون