2777
2789

که نذاره داداشم یه تو بهش بگه

هر گوهی میخوره به من میرسه صداشو میبره بالا

با کلی ذوق لاک زدم مجبورم کرد پاکش کنم😭🥲

خواستم برم بیرون

هر چی از دهنش در اومد بارم کرد

کلا زور میگه

صداشم همیشه بلنده

احترام بزرگتر کوچیکتر حالیش نیست

میترسم عین بابام وحشی باشه بعدا

بچه هاش ازش بترسن

الهی یه زن سلیطه گیرش بیاد

که بدون اجازه اش آب هم نتونه بخوره

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنم با زنش بد رفتاری میکنه سرش داد خواهد زد

همش تقصیر مادرمه

بهش میگم چیه تربیت کردی آدمش کن

میگه الان بزرگ شدن دیگه نمیشه

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

وا روانبه؟ب اون چ ربطی داره اصلا داداش چ حقی تو دخالت کردن دارهاینو دیگه ندیده بودم

😓

انقدر بد رفتاری میکنه و زور میگه

اینکه چیزای کوچیک بود

همینطور میشه اون آزادانه میگرده و هیچی به زن و بچه خودش نمیگه

کپی بابامه

🥲😂 آزادی کجا بود

همش دعوا همش غر

همش اشکما رو در آورد

این پدر

میترسم اینم همون شه

پسرا رو از اول بخاطر جنسیتشون از همون روزی تو شکم مادره لوس بار میارن و میگن خداروشکر که پسره و دخترا رو از همون موقع ک ی مادر میگه بچم دختره میگن عیب نداره ! و مظلوم و تو سری خور بار میاد

تهش میشن این 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست