2777
2789
عنوان

بنظرتون

99 بازدید | 25 پست

برای چی انقدر بهم بی محلی میکنه؟

یه پسره هستش که اصلا باهم تو رابطه نبودیم و نیستم یعنی حتی شماره یا آیدی اینستای همو نداریم

ولی مثلا قبلنا منو میدید خیلی باهام گرمو صمیمی بود همش شوخی میکرد کلی بگو بخند

بعد یدفعه سرد شد الان رفتارش یه مدلیه که انگار اصلا منو نمیشناسه..

قبلا همش تو چشمام نگاه میکرد میخندید الان اصلا تو چشمام نگاه نمیکنه با حالت بی محلی خودشو مشغول کار نشون میده😕

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی خوادت 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

پس کلا فراموشش کنم این ادمو

اگه قدرتشو داری فراموشش کن 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

اگه قدرتشو داری فراموشش کن

میدونید اخه همونطوری که گفتم من و اون باهم روابط احساسی نداشتیم

هرچندوقت یبار همو میدیدم اونم تو کافه

اون باهام خیلی صمیمی و گرم رفتار میکرد

ولی الان بیشتر این برام سوال شده که چرا از اون رفتار صمیمی انقدر تغییر کرده و بی محلی میکنه(ما حتی شماره همو یا آیدی اینستای همو نداریم)

یعنی اینجور نبوده که یه مدت باهم باشیم و الان رابطمون سرد شده باشه

میدونید اخه همونطوری که گفتم من و اون باهم روابط احساسی نداشتیمهرچندوقت یبار همو میدیدم اونم تو کافه ...

خلاصه که نمی خوادت بهتره قبل از اینکه احساساتت درگیر بشه فراموشش کنی 

اره قطعا با کسی گرم نگرفتی حسادت کنه؟

والا یه رفیق داره

یه موقع هایی اون‌خودش میومد سر صحبتو باهام باز میکرد شوخی میکرد یکی دوبارم از شوخی گذشته بود دیگه ببخشید رسما داشت لاس میزد

همش دنبال این بود رفیقش سر به سرم بزاره کرم بریزه شوخی کنه