2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردی شما ؟

بله قبول دارم شرایط مالی الان خرید خونه واقعا سخت کرده 

فقط میتونم بگم باید تلاش کنی برای خودت ، این پدر مادر تغییر نمی‌کنند و نمیشه اعصاب خودتو برای تغییر خورد کنی 

احترام نگه دار و خودتو درگیر جنگ روان نکن 

آدم بی مسولیت تن پروره

چرا خودت نمیری سرکار دستت تو جیب خودت باشه تو ادم موفقه خونتون باشی

چرا عادت کردیم تا میبینیم عضو قشر ضعیف جامعه هستیم زود میگیم مقصر پدره

عزیزم ببخشیدا ولی به تربیتت شک کن بجا اینکه بقیه رو مقصر نشون بدی دنبال چاره باش

چرا خودت نمیری سرکار دستت تو جیب خودت باشه تو ادم موفقه خونتون باشیچرا عادت کردیم تا میبینیم عضو قشر ...

من خودم سرکار میرم دارم زجر میکشم شنا جای من نیستید دردم بفهمید

چرا خودت نمیری سرکار دستت تو جیب خودت باشه تو ادم موفقه خونتون باشیچرا عادت کردیم تا میبینیم عضو قشر ...

اینکه یک آدم فقیر به دنیا بیاد مقصر خانواده اش هستن اما اگر فقیر بمیره مقصر خودش هست 

ببخشید والدین غلط کردن وقتی خودشون میخوان بمیرن بچه میارن

اینا اثرات مخرب نی نی سایته لعنتیه که بچه هارو اینجور گستاخ کرده 

برو یقه خدا رو بگیر کی گفته پدر مادرت خواستن تو بیای؟🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

پدر مادر من که سم بودن هرکسی لایق بچه داشتن نیست

حرفت درسته عزیزم همینطور که مادر و پدر حق به گردن فرزند دارن فرزند هم به گردن مادر و پدر حق داره، ان شاءالله خدا برات جبران کنه

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫
پس کرده افشانی کردن ما اومدیم یا از آسمون اومدیم تو شکم مامانمون

عزیزم خدا خواسته تو و امثال تو من و امثال من موجود بشیم خیلی چیز راحتیه پدر مادرت وسیله موجود شدنت هستن 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

بخدا من الان دانشجوی کار پیدا نمیشه دارم بکاری می کنم با هوش مصنوعی به چیزی درارم خسته شدم بخدا بابام سر کار نمیره